Diváci ostře kritizují seriál Zoo: Děj se podobá frašce, je to překombinovaná telenovela, shodují se

 Seriály & Filmy 
18. ledna 2023 10:59 / Pavla Krejčí
  49
📷
1 fotografie v galerii
Haďák a Sid nyní tvoří ústřední zamilovanou dvojici NextFoto
Primácký seriál Zoo se před ihned stal senzací a diváci se na něj s oblibou dívali. Dokonce ho považovali za zdařilejší, než byla oblíbená Slunečná. S odchodem Evy Burešové však dějová linka podle mnohých pozbyla na zajímavosti a ozývají se hlasy, že je seriálu až moc překombinovaný.

Na začátku se zdálo, že Zoo slibuje opravdu slibnou podívanou. Neotřelé prostředí, sympatické postavy i zajímavá zápletka. Seriál dlouho platil za oblíbený, to dokazovala i vysoká čísla sledovanosti, v poslední době se však potýká s velkou kritikou. Diváci se bouří a mnohdy nechápou směřování děje ani chování samotných postav.

„Scénář začíná být moc překombinovaný. Anča je zaláskovaná do Haďáka, láska jako trám a po chvíli odloučení už ji dávají dohromady s novým fotografem, trapné, dělají z ní přelétavou slečinku. Zápletka být musí, ale někdy moc je moc,“ zamýšlela se jedna sledovatelek pořadu. Spousta lidí s ní souhlasila a psala komentáře ve stejném duchu. „Jako pardon, ale ta Zoo jde zase do háje. Jen to natahují a občas ten děj mi přijde praštěný,“ dodala další uživatelka Instagramu. Podobných komentářů zaznělo hodně: „Udělat ze seriálu takovou blbost, to se snad nikomu ještě nepodařilo.“
Ačkoliv se Zoo stále těší velké sledovanosti, mnozí diváci ho sledující spíše ze setrvačnosti a proto, že je zajímají osudy oblíbených postav. Seriálu se však blýská na lepší časy. Do děje se opět vrací Eva Burešová coby Viky, jejíž odchod s příběhem i sledovaností rapidně zamával. Jestli opět pozvedne laťku, se teprve ukáže, každopádně je jisté, že ji diváci rádi znovu uvidí. „Jo, to bývalo moc pěkné, teď už to nestojí za nic,“ zasmutnil nad absencí Viky jeden sledující.

Ani snaha zaplnit děj novými postavami se nesetkala s úspěchem. Jednou z nich je Tomáš Klus, který ztvárňuje fotografa a bývalého olympionika Filipa. Divákům se nezamlouvá, jak se motá kolem Sid alias Michaely Pecháčkové. Ta je totiž šťastně zamilovaná do Haďáka, který se jí však momentálně toulá po Amazonii. Mnozí se tak obávají, že se dívka nechá strhnout samotou a útěchu najde ve Filipově náruči. „Doufám, že neskončí s Klusem,“ zadoufala jedna ze sledujících na Instagramu. 

„Přesně jako v každém jiném seriálu. Když už nevědí, čím to ozvláštnit, strčí tam nevěru. Nikdy tam nemůže být aspoň jeden spokojený pár?“ obává se právem další divačka, které se směřování děje zrovna nelíbí. 

[:id_:9033]

Tvůrci však chtějí ze seriálu vytěžit co nejvíce, a proto v nasazování nových postav i „divokých“ zápletkách nepolevují. S návratem Evy Burešové však patrně vsázejí na opětovné nalákání diváků. Doufejme jen, že její romantická linka se soudcem Petrem nebude smetena ze stolu jako u jiných párů. To by fanoušky spíše vytočilo a na seriál by nejspíše o to víc zanevřeli.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Témata: seriál Zoo
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008