Smutné konce idolu Dary Rolins. Mariku Gombitovou okradla ošetřovatelka. Zpěvačka se teď skrývá před světem a žije zcela opuštěná.

 Celebrity 
04. dubna 2014 14:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Marika Gombitová je od roku 1980 upoutána na invalidní vozík Foto: Facebook
Sedmapadesátiletá Marika Gombitová, kterou zbožňovalo celé Československo a byla obrovským vzorem pro malou Darinku Rolincovou, upadla v naprosté zapomnění. Slibně nastartovanou kariéru zpěvačky s přenádherným hlasem ukončila autohavárie v listopadu 1980, při které u ní došlo k vážnému poškození páteře, a Marika zůstala připoutána na invalidní vozík.

Gombitová svůj úděl neunesla a naprosto se izolovala od všech přátel, kteří jí nabízeli pomocnou ruku. Žije v Bratislavě a nemluví ani s letitým přítelem Miroslavem Žbirkou a kromě ošetřovatelek k sobě domů nikoho nepouští. V loňském roce se o kontakt pokusil i Karel Gott, který chtěl zpěvačce nabídnout společný duet, ale i on dostal košem.

Zpěvačka se uzavřela před celým světem a jejími společníky se stali podivné existence, které na její zranitelnosti parazitují a obírají ji o peníze. Před nějakým časem se hovořilo o ošetřovatelce, která zpěvačku připravila o úspory. V současné době se kolem ní pohybují šarlatáni a podvodníci, kteří jí za peníze slibují duchovní osvobození.

Smutný konec krásné zpěvačky s ještě krásnějším hlasem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím