Herečku Martu Vančurovou opustil během její těžké nemoci životní partner

 Celebrity 
04. dubna 2014 06:20 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Marta Vančurová má zase důvod k úsměvu TV Prima
Majitelka tajuplných a smutných očí Marta Vančurová si před 15 lety zažila nejhorší období svého života. Lékaři ji diagnostikovali zhoubný nádor a v těžké době, kdy herečka potřebovala podporu svého životního partnera, se dočkala pravého opaku.

Kameraman Jan Malíř, s kterým Vančurová 25 let žila a má s ním jediného syna, ji znenadání opustil. Zřejmě se zhroutil z představy, jak bude pečovat o nemocnou ženu. Jak herečka přiznává, dlouhou dobu se nemohla se zradou partnera smířit a psychicky vyrovnat, ale rakovina jí otevřela oči. „Paradoxně právě rakovina mi nakonec pomohla se s tím vším vypořádat. Musela jsem se totiž rozhodnout, jestli budu žít, nebo ne,“ přiznala Vančurová. Nad vodou ji držel tehdy ještě nedospělý syn Jan a samozřejmě její práce.

V současné době se herečka opět vrátila na prkna Divadla na Vinohradech. Smolnou životní etapu má, doufejme, za sebou a na paměti bude mít pro příště známý citát Marka Twaina: "Budeš-li někdy hledat pomocnou ruku, najdeš ji na konci svého ramene".
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím