Petr Janda si po mnoha letech našel novou lásku. Propadl jí na první pohled.

 Celebrity 
04. dubna 2014 05:26 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Když ji miluješ, není co řešit Foto: Dajbych
Česká motoristická veřejnost zaznamenala premiéru, na kterou čekal celý svět padesát let! Slavnostnímu odhalení v pražském autosalonu přihlížela řada osobností kulturního a společenského života, mezi nimi i Petr Janda. „To jste mi neměli dělat. Zamiloval jsem se!,” zvolal, sotva před jeho zraky manželé Dajbychovi strhli plachtu, ukrývající nejnovější model Jaguar F-TYPE Coupé, a jal se užaslý zjišťovat technické parametry luxusního sporťáku.

Nejvíce během projížďky jako správný rocker ocenil hřmotný zvuk motoru. „To víte, když by mi do tohohle miláčka dali pětilitrový motor s výkonem 550 koní, to by byla teprve vřava. A to mě na tom autu baví, tenhle zvuk a zrychlení z nuly na sto kilometrů v hodině během čtyř sekund,” okomentoval Janda a zavzpomínal, jaký vůz mu ještě kdy tolik učaroval. „Když mi bylo asi čtrnáct, chodil jsem do Grébovky a tam u Dánského velvyslanectví jednoho dne stál sporťák. Jmenoval se Carmangia od Volkswagen. Úplně šíleně jsem po něm toužil, ale věděl jsem, že na něj nikdy nebudu mít, alespoň ne v dohledné budoucnosti,” svěřil se Petr. Jeho rodina v té době prý žádný vůz neměla. „Byli jsme poměrně chudí.“

Přestože autosalon Dajbych představoval jako další novinku prodloužený Range Rover, jeho srdce už bilo jen pro Jaguar. Jelikož má pražská pobočka ještě dnes den otevřených dveří, má kdokoli z veřejnosti možnost se podívat, jak že vypadá vůz, který známého rockera tak rozhodil.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím