Paris Hilton si ve dvaceti myslela, že je asexuálka. Přestože byla považována za sexuální symbol, cokoliv sexuálního ji děsilo

 Celebrity 
26. února 2023 12:16 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Paris Hilton se svěřila s detaily z intimního života Wikimedia Commons / Eva Rinaldi / volný zdroj
Americká dědička Paris Hilton zažila během života pěkně divoké období. Nyní po čtyřicítce si užívá novou roli maminky a vzpomíná na časy před dvaceti lety. Prý měla poměrně dost negativní vztah k sexu.

Blonďatá kráska sice v mládí proslula především jako dědička hotelového řetězce Hilton než vlastní pílí, přesto je nyní považována za ženu, která se rovněž umí přidat ruku k dílu. Než se usadila a překonala divočejší období, chvíli to trvalo, nyní si však zaslouženě užívá rodičovské povinnosti. Stala se maminkou holčičky, kterou odnosila náhradní matka.

V nedávném rozhovoru zavzpomínala na období před dvaceti lety, kdy si nebyla jista sama sebou. Otevřeně přiznala, že se ve svých 20 letech považovala za asexuální. Doposud to byla informace, kterou nikdy nikomu nesdělila.

Jednačtyřicetiletá Paris zdůraznila, že přestože byla považována za sexuální symbol, cokoliv sexuálního ji děsilo. To bylo překvapivé prohlášení, které se nyní sama snažila vysvětlit. „Navzdory tomu, že jsem byla považována za sexuální symbol, cokoliv sexuálního mě děsilo,“ vysvětlila pro Harper's Bazaar. „Říkala jsem si ‚líbající se bandita‘, protože jsem se ráda líbala. Spousta mých vztahů kvůli tomu nefungovala.“

To se však změnilo, když v roce 2019 potkala svého současného manžela a otce prvního dítěte, Cartera Reuma. „Až s Carterem konečně taková nejsem. Baví mě se s manželem spojovat. Není slavný. Je chytrý. Pochází z dobré rodiny,“ pokračovala. „Je to dobrý člověk, byl opakem toho, na co jsem byla zvyklá, když jsem hledala muže.“

Ačkoliv na pohled vypadala jako rozmařilá bohatá princeznička, během dospívání si toho hodně prožila. Nejtraumatičtějším zážitkem bylo studium na dívčí internátní škole. Zde ona i ostatní dívky prožily zneužívání, které zahrnovalo tělesné tresty i ponižování v podobě různých nedobrovolných intimních vyšetření. Ani rodinné zázemí nebylo zrovna příjemné, proto byla nakonec považována za problémovou teenagerku. „Mám pocit, že po tom všem peklu, kterým jsem si prošla, jsem konečně dostala to, co si zasloužím, někoho, komu mohu věřit a s kým si mohu vybudovat skutečný život,“ vyjádřila své štěstí.

Každý příběh má dvě strany mince. O té své se blíže rozepsala v autobiografii, v níž by měla popsat i své první sexuální zkušenosti. Kniha v zahraničí vychází 2. března.

Přestože měla k sexu negativní vztah, její život byl plný sexuálních incidentů, jako je například nahrávka, která unikla v roce 2004, když jí bylo pouhých 23 let. Od takových problémů nakonec ale přešla ke stabilnímu a dlouhodobému vztahu s Reumem. „Vždy bylo mým snem být matkou. Jsem tak šťastná, že jsme se s Carterem našli. Jsme tak nadšení, že spolu zakládáme rodinu a naše srdce puká láskou k našemu miminku,“ uzavřela.

Paris kvůli svému původu dostala nálepku, které se jen tak nezbaví. Přesto se snaží jít vlastním směrem a realizuje se v sociální oblastní a pomoci lidem. Vlastní zkušenosti ze internátní školy ji utvrdily v tom, že nechce, aby se něco podobného dělo jiným dívkám. Paris rozhodně zaslouží obdiv i podporu ve svém úsilí.

Autorský článek, další zdroje: Harper's Bazaar

Témata: Paris Hilton, intimita,
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47