Catherine Zeta-Jones je zvyklá na luxus. Noční jízdu londýnským metrem absolvovala s důkladným maskováním

 Celebrity 
25. února 2023 11:26 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Maskovaná Zeta-Jones si po letech sjela londýnským metrem Depositphotos
Celebrity hromadnou dopravou rozhodně nejezdí. Jednak mají spoustu peněz, takže si mohou dopřát privátní formy cestování a taky určitě nechtějí, aby je v metru nebo autobuse obtěžovali fanoušci. Catherine Zeta-Jones, která se účastnila předávání britských filmových cen BAFTA, ale jízdu metrem riskla. Byla totiž důkladně maskovaná.

Slavná herečka totiž použila velké sluneční brýle a také čepici a celkově její streetový outfit dvakrát neodpovídal jejímu statusu celebrity. Catherine se svojí jízdou londýnským metrem pochlubila na sociálních sítích, protože si ze svého dobrodružství pořídila krátké selfie video. „Když jste jediní v metru a jste velmi šťastní. Londýn, jen já, ve veřejné dopravě,“ říká Zeta-Jones ve videu a ukazuje, že vagón, ve kterém sedí, je zcela prázdný.

To určitě neznamená, že si snad Catherine chtěla sjet metrem a sjednala si vlastní soupravu. Spíš to znamená fakt, že londýnským metrem cestovala buď pozdě v noci, nebo brzy ráno. Ale odkud vlastně jela a kam, to už si herečka raději nechala pro sebe. Stejně jako fakt, proč raději nezvolila cestu taxíkem nebo najatým vozem s řidičem.

Catherine Zeta-Jones je totiž velmi bohatá. Její majetek byl v lednu vypočítán na 150 milionů dolarů. A rozhodně to nejsou peníze jejího manžela Michaela Douglase. Sama Catherine totiž brala v průměru za jednu roli 3 miliony dolarů, ale později se její výplata vyšplhala až na 20 milionů dolarů. A má také haldu reklamních zakázek. Například před lety měla smlouvu s jedním mobilním operátorem, jejíž hodnota se vyšplhala na 10 milionů dolarů. Navíc je Catherine na určitý standard zvyklá už od svého dětství.

V současné době stále ještě dvaapadesátiletá herečka se narodila ve Walesu do rodiny majitele továrny na cukrovinky a bohatství rodiny se ještě rozrostlo, když vyhrála 100 000 liber v bingu. Protože ale byla Zeta-Jones hyperaktivní dítě, její matka ji poslala do Hazel Johnson School of Dance, když jí byly čtyři roky, takže Catherine tak přičuchla k umění už ve velmi raném věku. Jinak se ale vzdělávala standardně v soukromé škole.

V sedmnácti letech se už Zeta-Jones začala objevovat na divadelní scéně v londýnském West Endu a v roce 1990 natočila svůj první film. Žádný velký úspěch z toho ale nebyl, proto se Catherine rozhodla přestěhovat do Los Angeles. Chvíli to samozřejmě trvalo, ale nakonec dostala svoji průlomovou roli v Zorrovi. A pak už se stala jednou z nejobsazovanějších hereček.

Společně se svým manželem Michaelem Douglasem investovala Catherine Zeta-Jones část svých vydělaných peněz do vybraných luxusních nemovitostí po celém světě. Mimo jiné i do domů  v New Yorku nebo na Bermudách. Díky tomu, že má reklamní zakázky s řadou předních světových módních domů, často nosí velmi luxusní outfity. A v neposlední řadě je také pověstná tím, že nosí jedny z nejdražších hodinek, jaké se vůbec dají koupit, včetně zlatých hodinek Cartier Santos Demoiselle. Zda je ale měla na ruce i při své tajemné jízdě londýnským metrem, není jasné. Catherine se totiž do metra oblékla tak, že pokud byste do jejího vagónu přistoupili, ani by vás nenapadlo, že jedete ve společnosti jedné z nejslavnějších hereček světa.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod