Vladimír Dlouhý by byl na syny pyšný: Jdou v jeho stopách, zahrají si v Ulici

 Celebrity 
22. února 2023 18:31 / Pavla Krejčí
  2
📷
1 fotografie v galerii
Synové Vladimíra Dlouhého se rovněž dali na herectví Domina (2010) / Česká televize
Vladimír Dlouhý byl jedním z nejlepších českých herců, který v mládí platil za idola. Ztvárnil mnoho rolí, z nichž se některé nesmazatelně zapsaly do historie. Bohužel však zemřel příliš brzy, a nemůže tak nyní vidět, jak jeho synové pokračují v jeho šlépějích.

Nic nemůže rodiče potěšit více, než když sledují úspěchy svých dětí. Herec Vladimír Dlouhý by rozhodně patřil mezi ně, jelikož se jeho synové Jiří a Jan rozhodli rovněž vrhnout ho herecké profese. Dvojčata budou novou posilou v seriálu Ulice, který se na obrazovkách drží neuvěřitelných 18 let. Zahrají si Marka a Matěje Dvořákovi, kteří přestoupí na gymnázium do třídy profesorky Magdy alias Veroniky Čermák Mackové.

Při zvažování nabídky však bratři nebyli úplně za jedno. „Zvažoval jsem všechny možné cesty, ale moc dlouho jsem neváhal, protože jsem byl z role nadšený,“ přiznal podle eXtra.cz Jiří Dlouhý, který byl vidinou role mnohem více potěšený než jeho sourozenec.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Ulice (@uliceserial)

 

„Nabídka z Ulice mě překvapila. Ze začátku jsem si nebyl jistý, jestli bychom měli tak pravidelný natáčecí rozvrh přijmout, když jsme prvním rokem na pražské konzervatoři, kde se zameškání vyučovacích hodin bere jako ‚fatální čin‘. Rozhodli jsme se, že budeme točit hlavně o víkendech, tak jsem nabídku s klidem přijmul. Těšil jsem se na pravidelné natáčení, protože je to pro mne dobrá praxe. A zároveň zábavná. U natáčení se člověk opravdu nenudí. Na place jsem často nervní. Ale když se točí, tak jdou nervy stranou,“ podal svou stranu pohledu druhý z bratrů.

Nejsou první z jejich rodiny, kdo si v Ulici zahrál. Objevila se zde již jejich matka, Petra Jungmanová, která si zahrála matku Vaška Matějovského, Martu Seidlovou.

Diváci se rozhodně mají, na co těšit. Po tatínkovi podělili kouzlo osobnosti a rostou z nich stejní fešáci. Během let určitě vstoupí do podvědomí nejedné dívky, stejně jako sám Dlouhý v dobách své největší slávy. Šestnáctiletá dvojčata mají už teď slušně našlápnuto a mohla by je čekat hvězdná kariéra. Uvidíme, jak se v seriálu osvědčí a zdali mají stejný talent jako jejich zesnulý otec.

Smrt Vladimíra Dlouhého byla velkou ztrátou nejen pro ně, ale i pro filmový svět. Ačkoliv bojoval a neztrácel naději, nakonec zemřel v roce 2010 na rakovinu slinivky a žaludku.

Autorský článek, další zdroje: eXtra.cz

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod