Rihanna je devět měsíců po porodu opět těhotná: Bříško odhalila během vystoupení na Super Bowlu

 Celebrity 
16. února 2023 13:13 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rihanna je podruhé těhotná Depositphotos
Barbadoská zpěvačka Rihanna překvapila všechny svoje fanoušky. Se svým přítelem A$AP Rockym očekávají druhého potomka. Prvorozeného syna přivedla na svět loni v květnu.

Rihanna v neděli vystoupila na Super Bowlu ve Phoenixu oblečená od hlavy až k patě v jasně červené barvě. Nebylo to však vystoupení, co bralo dech, byť bylo jako vždy velkým zážitkem. Všechny přítomné překvapilo jasně vystupující těhotenské bříško. Málokdo totiž očekával, že do roka od prvního porodu přivítá na svět druhého potomka. 

Rihanna zahájila své velmi očekávané vystoupení skladbou „B--- Better Have My Money“ a také zazpívala své hity „Run This Town“ a „Umbrella“. Velké odhalení předvedla v úvodních okamžicích svého zpěvu, pohladila si břicho, které bylo v upnuté kombinéze jasně zřetelné a dalších třináct minut ukázala, že to stále umí pořádně roztočit, nechyběl ani tanec. Zástupce Rihanny pak potvrdil tuto zprávu webu People v neděli večer.

Vítězka Grammy a její přítel, rapper A$AP Rocky, přivítali své první dítě v květnu 2022, přičemž těhotenství poprvé oznámila v lednu. V průběhu těhotenství poskytla několik rozhovorů. Těsně před narozením syna ozdobila titulní stranu květnového vydání magazínu Vogue, kde diskutovala o tom, jak se vypořádala s vědomím, že se s Rockym stanou rodiči, a jak těhotenství oznámila. 

Rovněž promluvila o svém ikonickém těhotenském oblékání. Málokdo totiž poutal pozornost svými outfity jako Rihanna. „Když jsem zjistila, že jsem těhotná, pomyslela jsem si: ‚Neexistuje, že bych šla nakupovat do obchodu pro těhotné, řekla. „Omlouvám se – je příliš zábavné oblékat se. Nenechám tuto část sama sebe zmizet, protože moje tělo se mění.“

Nedlouho po narozením miminka zdroj z jejího okolí řekl webu People, že Rihanna je nadšená být mámou a nemohla být šťastnější. „Všechno, co Rihanna dělá, si dělá po svém a podle svého rozvrhu," řekl zdroj. „Jsou jako každý jiný pár nastávajících rodičů. Ano, jsou náhodou slavní, ale je to prostě ten nejroztomilejší a nejzáhadnější mladý pár, který čeká dítě.

Barbadoské zpěvačce těhotenství rozhodně sluší. V průběhu měsíců můžeme očekávat, že opět předvede nespočet outfitů, které rozhodně nebudou rostoucí bříško skrývat.

Autorský článek, další zdroje: Vogue, People

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod