Brad Pitt tajně prodává sídlo, ve kterém žil s Angelinou Jolie. Ta bydlí jen o pár ulic dál

 Celebrity 
05. února 2023 08:53 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Brad Pitt už zřejmě nechce bydlet je pět minut od Angeliny Jolie Depositphotos
Rozsáhlé sídlo v Los Angeles Brad Pitt vlastnil dlouhých třicet let, ale bydlet v něm už nechce. Jednak v něm žil s Angelinou Jolie a jejich šesti dětmi až do dramatického rozvodu v roce 2016 a také je nyní pro něho až příliš velké.

A tak se Brad Pitt rozhodnul svoje sídlo prodat, ale tajně, což se mu nakonec stejně nepodařilo, protože informace z realitního trhu prosákly na veřejnost. Včetně ceny. A te je opravdu ohromná. Pitt chce za sídlo ve čtvrti Los Feliz celých 40 milionů dolarů.

Ono také jde o opravdu rozsáhlý komplex. Pitt původně v roce 1994 koupil dům od herečky Cassandry Peterson za 1,7 milionu dolarů, ale postupně k němu přikupoval okolní pozemky, na kterých vybudoval bazén, tenisový kurt a další atrakce, včetně skatové dráhy. A tak má celá nemovitost v současné době rozlohu 1,9 akru.

Zatím není jasné, o jakou novou a především menší a útulnější nemovitost má Brad Pitt zájem, ale možná ji bude vybírat se svojí novou přítelkyní, manažerkou šperkařské firmy Ines de Ramon. Zdá se totiž, že Pitt a Ines to se svým vztahem myslí vážně, i když veřejnosti jej média odhalila až na podzim minulého roku. Od té doby stihnul nový pár také dovolenou v mexickém Cabo, což je takové dovolenkové místo pro herce a prominenty. Tam Brad Pitt a Ines de Ramon strávili dovolenou přes nový rok. A podle zdrojů z Pittova okolí je herec s Ines po dlouhé době zase šťastný. A je to na něm opravdu vidět. V poslední době je v dobré náladě a před několika dny laškoval i s fotografy při premiéře svého nového filmu Babylon.

To Angelina Jolie si nové bydlení pořídila už dávno. V roce 2017 zaplatila 25 milionů dolarů za sídlo, které kdysi patřilo slavnému režisérovi Cecilu B. DeMilleovi. A jde opravdu o velký dům. Hlavní budova má rozlohu téměř 2 500 čtverečních metrů a má šest ložnic a 10 koupelen. Dům obklopuje obrovský pozemek o rozloze 2,1 akrů, s růžovými zahradami a bazénem. Sídlo Angeliny Jolie se ale nachází také ve čtvrti Los Feliz, konkrétně jen pět minut od domu Brada Pitta, který herec nyní prodává. A to možná bude ten hlavní důvod.

Vztahy Brada Pitta a Angeliny Jolie jsou totiž doslova na bodu mrazu a zdá se, že zatímco Angelina dělá hodně pro to, aby Brada co nejvíc očernila na veřejnosti a znepříjemnila mu život, on se chce posunout dál. Přesto ale od roku 2016, kdy Angelina Jolie náhle podala žádost o rozvod, zatěžuje životy obou řada soudních sporů.

Pitt a Jolie byli oficiálně rozvedeni v roce 2019, ale už přes šest let se soudí o péči o děti, které dost možná budou dřív všechny plnoleté, než padne konečné rozhodnutí. Další bitva probíhá o majetek, především jde o finanční aktiva a jádrem sporu je nejen jejich jihofrancouzské panství Château Miraval, ale také vinařská společnost. Svůj podíl v ní Angelina prodala, přestože Brad Pitt tvrdí, že měl předkupní právo. Herečka pro změnu zase tvrdí, že Pitt z firmy vyváděl peníze, a tak je to pořád dokola. Takže kdo by chtěl bydlet jen pět minut od toho druhého...

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Brad Pitt (@bradpittofflcial)

 

Autorský článek, další zdroj: People

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve