Meghan Markle půjde k soudu. Žaluje ji její vlastní sestra Samantha Markle

 Celebrity 
10. února 2023 10:56 / Mirka Malá
  4
📷
2 fotografie v galerii
Meghan se k soudu vůbec nechce a zvolila zdržovací taktiku Depositphotos
Meghan Markle i její manžel princ Harry půjdou k soudu v rámci žaloby pro pomluvu, kterou proti samotné Meghan podala její nevlastní sestra Samantha Markle. A zjednodušeně řečeno, jde o lhaní.

Samantha žaluje Meghan za pomluvu a zraňující lhaní v rozhovoru s Oprah Winfrey v roce 2021 a požaduje náhradu škody přesahující 75 000 dolarů, informoval o tom americký New York Post na Pagesix.

Žaloba Samanthy Markle z března 2022 tvrdí, že Meghan učinila „prokazatelně nepravdivá a zlomyslná prohlášení k celosvětovému publiku“, protože její dobře propagovaný rozhovor, za který Meghan dostala tučný honorář, sledovalo celosvětově 50 milionů lidí.

Meghan se případné soudní jednání snažila zastavit v září loňského roku, protože si logicky nemůže dovolit, aby byla soudem usvědčenou lhářkou. Soudkyně ale její návrh zamítla a zdá se, že je dobře zaděláno na praní špinavého prádla. Takový soud by byl jistě podobně ostře sledovaný jako mimo jiné poslední soudní bitva mezi Johnnym Deppem a Amber Heard.

A co přesně se Samanthě Markle nelíbí? Samantha ve své žalobě uvedla, že ji Meghan v rozhovoru pomluvila, když řekla, že vyrůstala jako jedináček. A dále, že Meghan v rozhovoru s Oprah Winfrey publikovala a šířila falešné a zlomyslné lži, které Samanthu Markle vystavily ponižování, hanbě a nenávisti v celosvětovém měřítku a Meghan prý v rozhovoru rovněž šířila lži o jejich otci Thomasi Markleovi. Žaloba také tvrdí, že Meghan zorganizovala předem promyšlenou kampaň s cílem pošpinit a zničit pověst a důvěryhodnost její sestry a jejího otce, aby zjednodušeně řečeno, měla v rozhovoru, co vyprávět, a bylo to dostatečně šokující.

Fakt, že soudkyně nařídila jednání, přichází krátce poté, co Netflix odvysílal šestidílný dokument o Meghan a Harrym, za který páru také zaplatil tučný honorář. A v neposlední řadě je na světě i Harryho kniha, ve které se dost možná také najde dost nepravd. Přinejmenším se už ozývají hlasy o tom, že Harrym popisovaný způsob, jakým přišel o panenství, neodpovídá skutečnosti.

I v dokumentární sérii na Netflixu mluvila Meghan samozřejmě o své nevlastní sestře Samanthě, když dokonce řekla: „Moje nevlastní sestra, kterou jsem neviděla více než deset let, a to bylo jen na den a půl, najednou byla všude,“ narážela Meghan zřejmě na domněnku, že se Samantha chtěla přiživit na její slávě. A pokračovala: „Neznám tvé druhé jméno. nevím, kdy máš narozeniny. Říkáš lidem, že jsi mě vychovala a vymyslela jsi mi přezdívku ‚Princezna Pushy.“

Soud bude mít rozhodně plné ruce práce dokázat Meghan případné lži, i když asi celý svět už tuší, že pokud vysloveně nelže, tak minimálně upravuje pravdu. Meghan a Harry mají být vyslechnuti odděleně, ale proslýchá se, že se Meghan slyšení vyhýbá a dosud nesouhlasila se žádným z navržených termínů. Na druhé straně, Samatha si k soudu hodlá pozvat řadu svědků, mezi kterými nebude chybět její otec, nebo dokonce bývalý královský pobočník Jason Knauf. Některá tvrzení se jí asi u soudu skutečně může podařit prokázat. Například tvrzení Meghan, že si její sestra vzala příjmení Markle až ve chvíli, kdy se Meghan začala oficiálně objevovat na veřejnosti po boku prince Harryho. Jak dlouho ve skutečnosti Samantha používá své příjmení, asi nebude složité soudu objasnit.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve