Svatba Brooklyna Beckhama a Nicoly Peltz má soudní dohru. Miliardářská rodina zažalovala svatební salón

 Celebrity 
09. února 2023 16:03 / Mirka Malá
  5
📷
2 fotografie v galerii
Rodina Nicoly Peltz chce od svatebního salónu vrátit odpracované peníze Depositphotos
Nicola Peltz sice patří do jedné z nejbohatších rodin v Americe, ale její rodina potvrzuje pravidlo, že peníze štěstí nepřinášejí, nýbrž deformují charakter. A tak má svatba, která se konala loni v dubnu, hořkou soudní dohru.

O co vlastně jde? Nicole Braghin a Arianna Grijalba byly najaty, aby zorganizovaly svatbu Brooklyna Beckhama a Nicoly Peltz za několik milionů dolarů, kterou samozřejmě platil otec nevěsty, miliardář Nelson Peltz. Jenomže zakázka jim vydržela přesně devět dní, než je Peltzova rodina vyhodila.

A před několika týdny Peltz svatební salón obou dam Plan Design Events zažaloval a požaduje vrácení peněz ve výši 159 tisíc dolarů, které salónu zaplatil za práci při plánování svatby jeho dcery. Tedy za těch devět dní, které obě ženy na přípravě svatby opravdu odpracovaly. Peltz chce svoje peníze zpátky kvůli údajným chybám, ke kterým došlo během této krátké doby.

Nutno dodat, že toto svatební studio bylo už druhé, které si rodina Peltzových najala. Nebyla tedy spokojena ani se službami prvního salónu. Nicole Braghin a Arianna Grijalba se tak k organizování tak prominentní svatby dostaly pouhých šest týdnů před termínem svatby. Aby Peltzovi podpořili svoji žalobu, zveřejnila sama Nicola Peltz před několika dny textové zprávy, které mají být důkazem toho, jak neschopné bylo svatební studio představované oběma ženami. V textových zprávách šlo především o potvrzování účasti slavných osobností, které se odehrávalo přes speciální aplikaci, takž logicky chvíli trvalo, než se s aplikací všichni naučili pracovat.

Peltzovi tak nejen chtějí vrátit peníze, které si obě svatební manažerky řádně odpracovaly, ale zveřejněním textovek jim ještě udělali veřejnou ostudu. Proto se není, co divit, že si svatební studio nenechalo nic líbit a kontrovalo vlastní žalobou.

Ženy tvrdí, že pracovaly 17 hodin denně na třídenní prominentní showbyznysové svatbě za 3,5 milionu dolarů, které se účastnilo 500 hostů. Jejich právní zástupce pro média uvedl, že jeho klientky mají bezvadnou pověst v oboru plánování akcí a mají špičkovou klientelu po celém světě. Uvedl také, že žaloba, kterou podal Nelson Peltz, je neseriózní.

Společnost Plan Design Events, která organizuje významné události již 17 let, oslovili 23. února loňského roku Nicolin otec a její matka Claudia. Byla to tedy už druhá ze tří firem, které byly najaty a poté propuštěny. Rodina Peltzových ve své žalobě k pobavení všech popisuje Nicolu Peltz, tedy Brooklynovu manželku, jako světoznámou herečku, která hrála ve filmových trhácích a úspěšných televizních projektech. Pravdou je, že v nich sice hrála, ale páté kolo u vozu. Například v úspěšné televizní sérii Batesův motel se objevila jen ve 14 epizodách ze všech pěti sezón. A tahle světoznámá filmová hvězda má před sebou jednu jedinou práci, kterou navíc dala sama sobě. Jako producentka a režisérka pracuje na vlastním projektu Lola James.

Takže se asi není co divit, že je z toho Victoria Beckham docela rozčarovaná. Od loňské svatby jejího syna Brooklyna je veřejným tajemstvím, že Victoria se s Nicolou nesnáší. Smutnou dohrou bohužel je, že Brooklyn se postavil na stranu své rozmazlené manželky a se svými rodiči se prakticky přestal stýkat.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve