Zpěvačka Kylie Minogue je ve čtyřiapadesáti zase single. Její pětiletý vztah se šéfem časopisu se rozpadl

 Celebrity 
07. února 2023 15:12 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kylie se nyní soustředí na svoji kariéru Depositphotos
Zpěvačka Kylie Minogue se před rokem z Anglie přestěhovala zpátky do své rodné Austrálie a přesně tu dobu trvalo, než se její pětiletý vztah se šéfem časopisu GQ Paulem Solomonsem rozpadl.

Kylie je tak ve svých čtyřiapadesáti zase single, ale zřejmě to pro ni nebude tak velký problém, protože se v Austrálii připravuje na svoje světové turné. A není ani jasné, kdy přesně se slavná zpěvačka a Paul Solomons rozešli, protože naposledy spolu byli viděni na veřejnosti v květnu minulého roku, takže je klidně možné, že k rozchodu došlo už v uplynulých měsících.

Navíc zdroje z jejího okolí tvrdí, že zpěvačka chtěla rozchod držet v tajnosti, aby ji fanoušci nepovažovali za chudinku. A to zřejmě Kylie opravdu není. Ve vztazích se jí sice nikdy nedařilo, ale také to dlouhá desetiletí vypadá, že Kylie Minogue přeci jen upřednostňuje svoji kariéru. Takže světové turné je teď pro ni důležitější než se snažit udržet vztah na tak obrovskou vzdálenost, kterou dělí Londýn od Melbourne.

Kylie navíc za několik týdnů vydá novou desku a údajně je ze svého nového kariérního restartu nadšená a chce svým pracovním aktivitám věnovat veškerý čas. A toho bude potřebovat opravdu hodně. Nejprve bude propagovat nové album, do toho bude zkoušet na nové turné a pak se svými koncerty hodlá objet celý svět. Minogue totiž naposledy vydala desku v roce 2020, ale turné k ní neměla a o to víc si přeje nyní pořádně velké turné. A povídá se také, že ve hře je dokonce i rezidentura v Los Angeles, takže na nějaké vztahy Kylie zřejmě opravdu teď vůbec nemyslí.

Vztah Kylie a Paula kromě jejího definitivního odstěhování se do Austrálie, poznamenal také Covid-19. V roce 2021 byli devět měsíců od sebe, protože Kylie pandemii trávila právě v Austrálii, zatímco Paul byl samozřejmě pracovně vázán v Londýně. Takže z pětiletého vztahu toho ve výsledku moc nezbylo.

Pro Kylie Minogue jsou vztahy docela komplikované, i když některé rozchody jí hlavu nedělají a jiné jsou pro ni naopak byly bolestivé. Poté, co se jako mladičká proslavila v kultovním australském seriálu Neighbours, chodila Kylie se svým hereckým kolegou Jasonem Donovanem. Dvojice se ale rozešla po třech letech, protože se Kylie zamilovala do zpěváka skupiny INXS Michaela Hutchence.

Po Hutchenceovi byla krátce spojována s Lennym Kravitzem a chodila také s modelem Jamesem Goodingem, který ji ale nakonec podváděl se supermodelkou Sophie Dahl. V roce 2005 se na pět let zamilovala do francouzského herce Oliviera Martineze, který po jejím boku vydržel po celou dobu, co Kylie bojovala s rakovinou prsu. Pak přišli na řadu modelové, nejprve Španěl Andres Velencosa a poté Brit Joshua Sasse, se kterým se Kylie Minogue dokonce v roce 2016 zasnoubila. Samozřejmě, že byl Sasse o dost mladší a do svatby se slavnou zpěvačkou už nedošel.

Kylie ale úspěšně přežila všechny rozchody a jednou dokonce řekla, že nemá život s bílým plotem. A to je rozhodně pravda. Je bezdětná a nikdy se nesnažila ani o adopci nebo o miminko přes náhradní matku, jak je to dnes u celebrit celkem běžné.

Autorský článek, další zdroj: Mirror

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008