Princezna Řachanda je už v šestém měsíci. Herečka se přestane objevovat v seriálu ZOO

 Celebrity 
06. února 2023 11:46 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Denisa Pfauserová se v červnu stane maminkou Nextfoto
Herečka Denisa Pfauserová oznámila, že je těhotná, a dokonce je aktuálně už v šestém měsíci. To znamená, že porod ji čeká v červnu, a tak se herečka přestane objevovat v seriálu ZOO.

Proto šťastnou událost také nejdříve Pfauserová musela říct scénáristovi seriálu René Decastelovi. „Aby se s mým stavem mohlo počítat, jelikož se točí s velkým předstihem. Jak si s tím ale poradí, zatím nevím. Uvidíme, jakou linku nám vymyslí,“ prozradila Denisa Pfauserová, která má ovšem v plánu pracovat do poslední chvíle, podobně jako před ní její seriálová kolegyně Eva Burešová. „Moje kolegyně z divadla Kristýna Hrušínská odešla na mateřskou až tři týdny před porodem. Uvidíme, jak to půjde, ale zatím je mi dobře. Neměla jsem žádné nevolnosti a bříško mám zatím malé. Není to tolik vidět a v kostymérně se to zatím řeší volnějším oblečením,“ dodala Pfauserová.

Ta skutečnost, že se brzy poprvé stane maminkou, prozradila svým kolegům až před několika dny. „Bylo moc milé, jak mi všichni gratulovali a usmívali se. Holky z maskérny říkaly, že to poznaly už před tím, než jsem to řekla, ale nechtěly se vyptávat.“

A jak to tedy bude s jejím návratem z mateřské? „Nevím, jak to všechno bude, nedokážu to odhadnout, ale ráda bych se do práce vrátila po letních prázdninách, které mě tak trochu zachrání. Divadlo se v té době hrát nebude, ZOO bude mít měsíční prázdniny. Naštěstí mám skvělou maminku, která se moc těší, a partner samozřejmě taky, a kdyby bylo třeba, maminka by jezdila se mnou na plac a pomáhala mi. Všechno je to ale zatím jen teorie. Plánovat si můžu, ale uvidíme, co nám život přinese. Každopádně se nesmírně těšíme!“ Pfauserová tedy podobně jako Eva Burešová, bude s návratem do práce docela spěchat.

Svoje první dítě čeká Denisa Pfauserová se svým přítelem Martinem, který není ze showbyznysu, ale pracuje v marketingu. Herečka se s ním poprvé objevila na veřejnosti loni na jaře. A to jen doslova pár měsíců poté, co se rozvedla. Zdá se, že do vztahů Pfauserová skutečně skáče po hlavě a teď navíc bude ve svých čtyřiatřiceti poprvé maminkou.

Její manželství s Honzou trvalo jen půl roku. Brali se v červnu 2021 a byla to doslova pohádková svatba, kterou si Pfauserová moc přála. Nechyběly družičky a mnoho hostů, jenomže po půl roce bylo po všem a Pfauserová oznámila rozvod už v prosinci téhož roku. A na jaře roku 2022 už představila světu svého nového partnera Martina.

I s ním už svoji velkou novinu na Instagramu zvěstovala svým fanouškům a ukázala tak také i těhotenské bříško a ve svém textu už rovnou prozradila i pohlaví miminka: „Nemůžu se dočkat, až Tě poprvé uvidím. Až Tě k sobě přivinu. Až Ti spočítám prstíčky. Až Tě uslyším se smát… Ještě Tě neznám a už vím, že Tě miluju víc, než jsem vůbec schopná. Nikdy Ti nepřestanu být vděčná, že sis nás vybralo za rodiče. Bublinko naše, vím, že Ti dám všechno, co mám, a budu se modlit, aby jsi se svojí ztřeštěnou mámou mělo svatou trpělivost. Nebude to totiž vždycky lehký a vím, že nastane milion chvil, kdy si budeš myslet, jak neskutečně trapná a mimo jsem (a já možná i doopravdy budu), ale doufám, že jednou pochopíš, že jsem všechno dělala nejlíp, jak jsem dovedla. Nedokážu si to všechno zatím ani naplno uvědomit a mám z toho vlastně i hrozný strach… Ale moje srdce jsi naplnilo štěstím a láskou, jakou jsem zatím nikdy nepoznala a díky tomu vím, že ve své nejdůležitější životní roli obstojím na Oscara.“

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Denisa Pfauserová (@denisapfauserova)

Autorský článek, další zdroj: TV Prima, Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve