Topmodelka Karolína Kurková ukázala dceru Lunu. Je jí teprve rok a půl a už teď je krásná po mamince

 Celebrity 
24. září 2022 08:00 / Mirka Malá
  13
📷
1 fotografie v galerii
Dcera Karolíny Kurkové roste do krásy Netxfoto
Topmodelka Karolína Kurková loni na jaře tajně porodila dceru, stala se tak trojnásobnou maminkou. Karolína porodila začátkem května 2021 a dceři dala jméno Luna Grace Drury Kurka.

Malé Luně je tedy už rok a půl a česká topmodelka se na rozdíl od jiných celebrit nezdráhá se svým štěstím podělit na sociálních sítích. Naposledy zveřejnila Luninu fotku, na které je se svou panenkou. A i když je Luna ještě opravdu malinká, z fotografie je jasné, že krásná bude po své veleúspěšné mamince.

„Nebylo to plánované. Ve skutečnosti žádné z našich dětí nebylo plánované. Určitě jsme to vyslali do vesmíru, protože věříme, že co má být, se stane. Takže když byly naše děti připraveny přijít, našli nás. Je trochu divné, že mezi naším prvním a třetím dítětem je 12 let, myslím, že máme jedno každých šest let,“ řekla se smíchem Karolína před narozením dcery v rozhovoru pro Hatch Collection.

Modelka, která o sobě ráda říká, že je pořád v pohybu, měla ale třetí těhotenství problémové. Dostala totiž COVID. „Byla jsem těhotná se třemi kluky v karanténě v našem bytě a žádná pomoc, takže jsem každý den uklízela, vařila, vysávala a připravovala čerstvé džusy nabité vitamínem C a vitamínem D na posílení naší imunity, a to jsem měla COVID! Naštěstí nikdo z nás neměl příznaky kromě toho, že jsme měli bolesti hlavy a svalů. Je těžké vysvětlit dítěti, že nemůže vidět své kamarády nebo jet na kole, když se cítí nemocné, ale celkově to docela šlo. Teď to jako bonus vypadá, že miminko bude mít protilátky, což je úleva. Objevily se články, které uváděly, že těhotné ženy s COVIDEM rodí děti s protilátkami,“ popsala toto období Karolína.

Kurková nakonec porodila Lunu doma do vody, stejně tak jako svoje syny Tobina a Noaha. A na mateřské dovolené rozhodně dlouho nezůstala. Jen co přestala kojit, oznámila, že je čas dát si dohromady postavu a začala intenzivně cvičit. A pak už byla zase připravena přijímat zakázky z módního průmyslu, kterých má i ve svých osmatřiceti letech pořád dost. „Stále víc má každý, s kým pracuji, děti, takže jsou chápaví. Být rodičem je chaotické a znamená to, že můžete mít plán, ale právě když jste připraveni odejít, vaše dítě musí čůrat nebo se rozhodne mít záchvat vzteku a někdy tento plán nevyjde. Nemůžete být ve věcech přísní a je užitečné pracovat s lidmi, kteří tyto skutečnosti dokážou rozpoznat,“ pochvaluje si topmodelka pozitivní změny v módním průmyslu.

Kurková zvládá jak rodinu, tak péči o malou dcerku, kterou si po dvou synech velmi přála, modeling a ještě je také zdatnou obchodnicí. Před několika lety založila se dvěma společníky značku Gryph & IvyRose, pod kterou prodává doplňky stravy pro děti a také přírodní kosmetiku. A to není zdaleka všechno.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

Sotva Kurková zveřejnila fotku svojí krásné dcerky, odletěla do Milána, kde je jednou z hlavních hvězd přehlídkových mol v rámci právě probíhajícího Milan Fashion Weeku.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47