Sylvester Stallone smutní. Na svůj Instagram dal staré fotky s manželkou, která nedávno požádala o rozvod. Herce její odchod dost sebral

 Celebrity 
21. září 2022 13:17 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nechá se Jennifer podruhé umluvit? Depositphotos
Když čtyřiapadesátiletá Jennifer Flavin v polovině srpna podala žádost o rozvod, byl to šok jak pro samotného Sylvestera Stallonea, tak pro celý svět. Akční hrdina sice zachoval dekorum, ale jeho poslední posty na Instagramu svědčí o tom, že ho odchod manželky pořádně sebral.

Přestože představitel Rockyho vehementně v posledních týdnech popírá různé spekulace o tom, co vlastně vedlo k žádosti o rozvod, kterou Jennifer, Stalloneova manželka, po dlouhých 25 letech podala v polovině srpna, podle soudních dokumentů si za to akční hrdina může sám.

V žádosti o rozvod doslova stojí, že „se podílel na úmyslném rozhazování a plýtvání manželským majetkem, což mělo nepříznivý ekonomický dopad na společný majetek manželů.“ Stallone to samozřejmě popřel, přesto souhlasil obratem s tím, aby si Jennifer nechala exkluzivní sídlo v Palm Beach.

Hned poté, co zpráva o rozvodu obletěla svět, se také spekulovalo o tom, že pro Jennifer byla poslední kapkou rozepře nad pořízením nového psa, kterou Stallone také popřel. Zdá se tedy, že nejblíž pravdě bude to, co stojí v soudních dokumentech.

Čtyřiasedmdesátiletý Stallone se sice mediálně drží zpátky a komentuje nebo popírá opravdu jen ty nejdivočejší fámy, soudě podle jeho posledních postů na Instagramu je ale zjevné, že ho manželčina žádost o rozvod pořádně vyvedla z míry.

Dokonce i přátelé slavného páru, který má tři dcery, byli rozvodem doslova zaskočeni, protože nic nenasvědčovalo tomu, že by mezi Sylvesterem a Jennifer panovaly nějaké výrazné a především dlouhodobé neshody. Ještě krátce před rozvodem za ním dokonce Jennifer letěla do Oklahomy, kde Stallone tou dobou natáčel nový film.

Teď ale Stallone na Instagramu zveřejnil dvě starší rodinné fotografie. Na té první je zachycen zezadu, jak se vede nádhernou přírodou se svou ženou za ruku.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone)

 

Druhá fotografie je opravdu velmi starého data a Stallone s manželkou jsou na fotografii se svými třemi dcerami v době, kdy byly ještě malé. K oběma fotkám napsal Sylvester jen "Úžasné." Co to má znamenat, to nikdo neví, a zveřejnění takových fotografií může mít samozřejmě různé vysvětlení.

Je možné, že si Stallone prostě jen stýská nad tím, co měl a ztratil, nebo je tu také varianta, že se mu nakonec možná podaří ještě rozvod zvrátit a manželství dát zase dohromady. Těžko říct, to ukáže až budoucnost, i když soudní dokumenty Jennifer Flavin tvrdí, že její manželství je nenávratně rozbité.

Stallone byl ženatý už třikrát. V osmadvaceti letech se oženil se Sashou Czack. Měli dva syny, ale Sage Moonblood Stallone zemřel na srdeční chorobu ve věku 36 let a Seargeohovi byl v raném věku diagnostikován autismus. Pár se rozvedl v roce 1985. Stallone se ještě ten rok oženil s modelkou a herečkou Brigitte Nielsen. Bylo to velmi bouřlivé a také krátké manželství, které trvalo jen dva roky a během rozvodu se vypralo hodně špinavého prádla. V roce 1997 se Stallone oženil s Jennifer Flavin, se kterou má tři dcery.

Stallone byl ale také začátkem 90. let zasnouben s modelkou Janice Dickinson, a to necelý rok. A samotná Jennifer Flavin si s ním opravdu dost užila. Stallone s ní chodil už od roku 1988 a vztah s ní ukončil prostřednictvím zprávy přes kurýra poté, co Dickinson porodila dceru Savannah, která měla být jeho vlastní. Nakonec se ale ukázalo, že otcem malé Savannah není, a tak dal modelce kopačky a místo toho se skoro obratem zasnoubil s další modelkou Angie Everhart. Až teprve potom obnovil vztah s Jennifer Flavin, kterou si tedy v roce 1997 vzal.

No a o tom, že Stallone není žádný andílek, svědčí i kauza z roku 2007, kdy celní úředníci v Austrálii objevili ve Stalloneho zavazadle 48 lahviček syntetického lidského růstového hormonu jintropin. Při soudním jednání se Stallone přiznal ke dvěma obviněním z držení kontrolované látky.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008