Dcera Hanychové terčem kritiky. Pětiletá Mia je podle Agátiných sledujících obézní

 Celebrity 
23. září 2022 10:37 / Pavla Krejčí
  167
📷
1 fotografie v galerii
Agáta Hanychová čelila kritice kvůli dceřině postavě Se svolením Nextfoto
Když to není matka, tak je to dcera. Veškerou pozornost nyní nestrhla Agáta Hanychová, jak bývá zvykem, nýbrž její dcera Mia, kterou má z manželství s Jakubem Prachařem. Podle některých modelčiných sledujících, kteří nešetřili kritikou, je holčička při těle a Agáta by s tím měla něco dělat.

O tom, že Agáta Hanychová patří mezi nejprobíranější celebrity, není pochyb. Nyní se však veškerá pozornost obrátila k její dceři Mii, jejímž otcem je Jakub Prachař. Agáta pobouřila své sledující, když sdílela sérii fotografií z kukuřičného pole, na kterém podle svých slov svou roztomilou dceru „učí krást“ kukuřici.

Moje dětství… Dnes jsem se neudržela a musela to Mie ukázat. Jak se krade kukuřice, vzaly jsme 2 a vím, že se to nemá,“ vysvětluje Hanychová pod příspěvkem.

Nebyla to však krádež kukuřice, co jejím sledujícím nedalo spát. Pod fotografiemi se sice objevilo spoustou pochvalných komentářů o tom, jak je Mia kouzelná a krásná, ale někteří si neodpustili do modelky a její dcerky rýpnout, což Agátu jako matku pochopitelně zabolelo.

Při procházení série fotek si někteří sledující všimli, že pětileté holčičce trošku vystupuje bříško. Během pár minut se pod fotografiemi strhla divoká diskuze, protože zaznělo několik názorů, které se shodovaly na tom, že dívenka je na svůj věk při těle a rozhodně to pro ni není zdravé. 

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

 

Rozlícená Agáta nehodlala tolerovat nadávky, které směřovaly k jejímu dítěti a uchýlila se k razantnímu kroku. Aby zamezila nevyžádané kritice, vypnula u příspěvku komentáře, což běžně nedělá. Diskuzi sice zabránila, mínění sledujících však nezměnila. Na celou situaci si smutná Agáta postěžovala také ve svém novém pořadu Agáta Jaromíra Soukupa.

Je zcela pochopitelné, že jako matka nechtěla své dítě vystavit kritice. Hanlivé komentáře obviňující Miu z obezity byly podle našeho názoru přehnané. Možná měla Mia po návštěvě kukuřičného pole pouze „vypapané“ bříško nebo si špatně stoupla a ve skutečnosti Agátini sledující jen zbytečně čeřili vodu. Ať tak, či tak, rozhodně je nevhodné navážet se do malých dětí. Každý by si měl hledět svého a dbát především na zdraví a štěstí své vlastní rodiny. 

Agáta pravidelně sdílí fotografie, na kterých se objevují její děti. Před týdnem sdílela video vytvořené z fotek na počest Miiných pátých narozenin. Do galerie vedle své rodiny překvapivě zahrnula i Jakuba Prachaře, který figuruje na spoustě fotek. Jedná se o jakýsi retrospektivní pohled od těhotenství až po současnost. Tehdy se Agátini sledující rozněžnili a neměli ještě důvod ke kritice.

Je úplně úžasné, že tam máš chvíle a fotografie s Jakubem. Je to její táta. Tak je to správné,“ zmínila se jedna z fanynek, zatímco druhá dodala: „Je hezké, že jste do vzpomínek zahrnula i Jakuba a celou svoji rodinu.

Modelka a moderátorka se nyní připravuje na třetí dítě, které čeká s Jaromírem Soukupem. Agáta je mistryně překvapení a její život rozhodně není vůbec nudný. Jak se říká, do třetice všeho dobrého. Takže si třetí dítě pořídila se třetím mužem. Jestli bude osudovým, se teprve ukáže. Po překvapivém oznámení se však dozajista dá očekávat, že se pár bude o průběh těhotenství a jejich vztahové vzlety i pády s veřejností dál dělit.

Autorský článek, další zdroj: Instagram.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít