Madonna bez make-upu: Zdeformovaný obličej, žádné obočí a smutní fanoušci

 Celebrity 
19. září 2022 08:45 / Mirka Malá
  73
📷
2 fotografie v galerii
Madonna byla kdysi ženou s krásnou tváří Depositphotos
Zpěvačka Madonna zase zašla o kousek dál, když na svém Instagramu zveřejnila krátké video, na kterém je bez make-upu a chlubí se na něm vyšperkovanými zuby. Díky tomu, že na svém obličeji neměla tunu make-upu, jak je u ní v poslední době zvykem, je vidět zkáza kdysi tak obdivované zpěvačky.

Madonna už vlastně ani žádný make-up nepotřebuje. Její obličej je už tak umělý, že jej není třeba vylepšovat žádnou dekorativní kosmetikou. A to je právě na jejím nejnovějším videu bezpečně vidět.

Madonna má nejen nehybné čelo, ale prakticky i celý obličej. Může si tak dovolit jen malý úsměv, protože do žádného velkého smíchu ji plastiky jejího obličeje už nepustí. Ostatně Madonna má v posledních letech prakticky jen tři výrazy obličeje, které na svém Instagramu prezentuje. Jedním je právě mírný úsměv, druhým otevřená pusa s mohutně napíchanými rty a třetí je rádoby sexy výraz, který už pro mnohé ani sexy není.

Na posledním videu je také vidět, že zpěvačka v důsledku plastických operací přišla prakticky o své obočí. Nalepit si umělé dnes není žádný problém, a to je také to, co musí Madonna dělat. Zpěvačka má zjevně výplně i v oblasti mezi obočím a podle fotografií se zdá, že výplněmi si nechala upravit i oblast mezi nosem a rty.

Samozřejmě, že Madonna nemá ve svém obličeji ani jedinou vrásku, přestože v létě oslavila čtyřiašedesáté narozeniny. A není žádným tajemstvím, že už dlouho vypadá opravdu nepřirozeně a za povšimnutí stojí i její nepřirozeně vysoké čelo, které zřejmě také vzniklo v důsledku řady plastických operací.

Stačí si ostatně porovnat její patnáct a méně let staré fotografie z veřejných akcí, kterých se tehdy účastnila a tyto rozdíly jsou patrné na první pohled. A to je něco, co se nelíbí ani jejím fanouškům, a že jich kdysi Madonna mívala.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Madonna (@madonna)

Dnes si musí ale číst u svých postů komentáře, které jí asi nedělají radost, ale zřejmě jsou její problémy se stárnutím tak veliké, že hlasy veřejnosti nehodlá vyslyšet a dost možná už ani není cesty zpět.

Tak například jeden fanoušek k videu napsal: "Přestaň to dělat. Kdysi jsi byla zpěvačkou." A další fanoušek pro změnu napsal: "Co se s Madonnou stalo?" A asi nejvýmluvnější je komentář dalšího fanouška: "Můj idol mnoho let zpátky. Co to sakra dělá, zbožňoval jsem ji." Fanoušci dokonce následně spolu diskutovali o tom, jak smutné je takhle vidět jejich bývalý idol a oblíbenou zpěvačku.

Madonně to ale zjevně nijak nevadí a je zřejmě se svým vzhledem spokojená. Na veřejnosti se sice moc neobjevuje, ale před několika dny udělala výjimku a sešla se se synem Roccem a dcerou Lourdes nejprve na módní přehlídce Toma Forda a následně na návrhářově slavnostní večeři. Za tímto účelem si vzala především zrzavou paruku a svoje vysoké čelo zamaskovala ještě černým šátkem, jejímu obličeji pak dominovaly obrovské brýle s černými obroučkami a modrými skly, takže z ní vlastně zas tolik vidět nebylo.

Fotky se svými biologickými dětmi ale v zásadě Madonna na svůj instagramový účet nedává, jednu ale zveřejnila sama Lourdes. Je na ní se svou matkou a pak také Lourdes zveřejnila fotku, na které je už jen se svým bratrem.

Oba sourozenci mají jiné tatínky. Zatímco Lourdes se Madonně narodila ze vztahu s fitness trenérem Carlosem Leonem, syna Rocca má Madonna z nevydařeného manželství s režisérem Guyem Ritchiem.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod