Utajený porod Lucie Vondráčkové?

 Celebrity 
09. května 2015 04:57 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zpěvačka Lucka Vondráčková podruhé maminkou bude nebo že by už byla? Profimedia
Porodila už zpěvačka Lucie Vondráčková, která žije s manželem, hokejistou Tomášem Plekancem v kanadském Montrealu? Vyloučené by to nebylo! Každým týdnem, možná každým dnem čekají druhý přírůstek.

I kdyby už druhé dítě Lucie a Tomáše bylo na světě, nikdo kromě rodiny by to asi nevěděl. I jejich první potomek syn Matyáš se narodil potají a až za několik dní se to dostalo na veřejnost. A to jen proto, že se tehdy Plekanec omluvil z důležitého zápasu.

Dalším důvodem, proč by už klidně mohla Vondráčková porodit je, že i první dítě přišlo na svět předčasně o celý měsíc. A právě teď v květnu má rodička termín.

Takže, i pokud už Lucie Plekancová Vondráčková porodila, nebo v nejbližších dnech porodí, v její domovině se to fanouškové dozvědí se zpožděním! A cože nosí zpěvačka pod srdcem? Podle všech předpovědí to může být opět kluk.

"Lucka jednak v těhotenství ještě více zkrásněla a pak říkala, že má chuť na kysané zelí. A jak je známo, to většinou matky jedly a jedí, pokud čekají kluka," dodala jedna z takzvaným "porodních bab", tedy porodních asistentek, které pod rukama přišly už desítky rodiček a dětí.

Zpěvačka byla v Česku naposledy v únoru. Kdy se zpět domů opět podívá, není jasné. Třeba přiletí na podzim v rámci ankety Český slavík.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod