Bradley Cooper a Irina Shayk to zase dávají dohromady. Strávili spolu dovolenou v exotice mezi prasátky

 Celebrity 
07. září 2022 08:28 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vezme krásná Irina zlobivého chlapce Bradleyho zpátky? Depositphotos
Topmodelka Irina Shayk, která má s hercem Bradleym Cooperem dceru, před několika dny šokovala fotkou na Instagramu. Tam si užívá dovolenou s prasátky a taky s Cooperem. A teď to vypadá, že to tihle dva dali zase dohromady.

Irina a Bradley spolu mají pětiletou dceru Leu De Seine, ale v roce 2019 se rozešli. O to překvapující byla zmiňovaná fotka na Instagramu, ze které je zcela zřejmé, že tihle dva spolu tráví dovolenou. Přestože stále předstírají, že na společné dovolené byli především kvůli své dceři, z jejich okolí se šíří šeptanda, že to ve skutečnosti zase dali dohromady.

Povídá se dokonce, že by se k sobě mohli nejen vrátit, ale také rovnou rozšířit rodinu. Přitom když se rozcházeli, Irina měla problém především s tím, jak důležitá je pro Bradleyho jeho kariéra. Hodně jí vadilo, jak sebestředně Cooper prožívá svou práci herce a v posledních letech i režiséra.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený irina shayk (@irinashayk)

 

Možná, že je dlouholetý alkoholik Cooper zase o nějaký ten rok starší a svoji chvíli slávy si nakonec užil díky úspěchu s filmem Zrodila se hvězda a je konečně připraven být lepším partnerem. Zatím se mu to totiž nijak zvlášť nedařilo.

Před světoznámou modelkou Irinou Shayk chodil Bradley Cooper od roku 2013 se Suki Waterhouse, ale vydrželo jim to jen dva roky. Ani ona nebyla ve vztahu s ním spokojená, a tak mu dala kopačky. I známá herečka Zoe Saldana to s ním nakonec vydržela jen dva roky. Poprvé dokonce k rozchodu došlo už po čtyřech měsících randění. Tehdy ale rozchod inicioval sám Cooper, který v té době prý neměl náladu na žádný vztah. Nakonec ale Zoe o pár měsíců později zase ukecal, a tak to tihle dva dali znovu dohromady, ale vztah měl rychlý průběh. Dost možná se teď Cooper snaží vrátit k Irině stejně, jako se kdysi vracel k herečce Zoe Saldana.

Bradley Cooper má herečky v oblibě, protože v roce 2011 krátce chodil s Jennifer Lopez. Ostatně se povídá, že je jen málo mužů, se kterými Jennifer nechodila, protože se jí líbí být stále zamilovaná. Od roku 2009 chodil Cooper s oscarovou herečkou Renée Zellweger, která do něho opravdu zamilovaná byla, ale nakonec mu dala kopačky ze stejného důvodu jako ostatní ženy. Měla pocit, že mu víc záleží na jiných věcech. Jak říkala sama Irina Shayk, Bradley Cooper je závislý na úspěchu.

Bradley Cooper byl dokonce i ženatý. Jenomže to bylo v dobách, kdy měl závislost na úplně jiných věcech. V roce 2006 se po dvouměsíčním zasnoubení oženil s herečkou Jennifer Esposito, ale byla to vážně rychlovka. Asi zrovna požil hodně kokainu, protože manželství trvalo jen čtyři měsíce.

Cooper před téměř deseti lety přiznal, že se závislostmi na alkoholu a kokainu bojoval prakticky celý svůj život. Je až obdivuhodné, že se mu podařilo udělat takovou kariéru. Sám nedávno řekl, že s tím definitivně seknul až díky Irině. Do jejich vztahu samozřejmě nikdo neviděl a nevidí, ale možná, že Cooper jen vyměnil jednu závislost za druhou a místo drinků si ujíždí na slávě a práci.

Irina Shayk po jejich rozchodu padla do náruče obchodníka s uměním Vito Schnabela, který má poměrně vytříbený vkus na modelky. Taky byla spojována s Kanyem Westem, ale to nejspíš byly jen povídačky.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod