Smutná proměna těžce nemocného expartnera Machálkové. Nevzdává se a bojuje!

 Celebrity 
09. září 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Smutná proměna předního českého výtvarníka, expartnera Leony Machálkové! Profimedia
Velmi smutný je pohled na těžce nemocného výtvarníka Bořka Šípka. Kdysi chlap plný síly, elánu, který žil bohémským životem a jeden čas byl partnerem Leony Machálkové a je otcem jejich syna Artura. Teď nějakou dobu zápasí s rakovinou slinivky. I když jeho stav není dobrý, nevzdává se a bojuje!

"Bořek se rve o život. Ví, že je to možná zbytečné, protože nad touhle formou rakoviny se moc nedá vyhrát, ale snaží se. Pracuje, žije a to je důležité. Srovnal si hodnoty a na svět se dívá jinak. Tolik bych mu přál, aby se z toho dostal," řekl VIPstory.cz jeden z jeho kamarádů.

Hola hlava, pohublý, unavený. Tak nyní vypadá Bořek Šípek. Přesto neztrácí naději. Naděje umírá poslední a i výtvarník a velký kamarád Václava Havla věří a doufá, že se třeba podaří mu nad zákeřnou nemocí vyhrát. Podobně, jako Věra Čáslavská. Sportovkyně a silná žena, která se pere se stejnou nemocí.

"Těmhle lidem patří obdiv, že to nevzdali, že se rvou o život a bojují, pracují a snaží se, aby dělali maximum proto, aby si život vybojovali. Potkal je stejný osud, je to smutné," dodala společná známá obou umělců a pacientů, kteří podstupují až drastickou léčbu, která by mohla pomoci k tomu, aby se ze svého onemocnění dostali.

Držíme jim oběma palce, aby to zvládli!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve