Verešová s Doleželovou závodily na lyžích. Neuhodnete, komu to na svahu natřely!

 Celebrity 
09. března 2016 11:20 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kdo to sviští na lyžích ve Špindlu? Slavná česká modelka!  skiareal.cz
Modelka Andrea Verešová a krásná lékárnice Jana Doleželová si ve Špindlerově Mlýně poměřily své lyžařské schopnosti. V rámci tréninkového závodu vyzkoušely poprvé v životě obří slalom a svými časy to s přehledem natřely i zpěvákovi Janu Kalouskovi.

Andrea Verešová lyžování miluje a kdykoli má čas, tráví s manželem a dětmi víkendy ve Špindlerově Mlýně. Tentokrát však přijala výzvu Jana Holického, bývalého českého alpského lyžaře, čtyřnásobného Mistra ČR a reprezentanta na Zimních olympijských hrách v Salt Lake City, zúčastnit se tréninkového závodu jeho týmu v obřím slalomu.

Andrea ozdobila černou sjezdovku ve Svatém Petru tradičně nejluxusnějším outfitem. Bílou lyžařskou kombinézu zdobily černé doplňky i kožíšek kolem krku. Zazářila ale i svým sportovním výkonem.

Všechny celebrity strčila do kapsy a zvítězila. „Ve Špindlu už jsem dříve zkoušela několikrát závodit, ale teď už jezdím opravdu jen pro zábavu. Nepotřebuji si nic dokazovat a nechci se ani zbytečně zranit. Obří slalom jsem ale nikdy nejela, tak jsem pozvání přijala a zkusila to," řekla Andrea, která na svahu trénovala s lékárnicí a Miss České republiky pro rok 2004 Janou Doleželovou.

Ta začala lyžovat až ve dvaceti letech. O to ale častěji nyní brázdí svahy. „V brankách jsem jela v životě asi jednou nebo dvakrát. Ve Špindlu to byl příjemný adrenalinový zážitek, který bych si klidně zase někdy příště zopakovala. Neměla jsem sice moc nabroušené lyže, ale i tak jsem si to užila. Na hory se snažím jezdit každý víkend, když nemám žádné pracovní záležitosti. V Čechách jezdím jen do Špindlu, protože tu je nejvíc kilometrů sjezdovek i zábavný aprés-ski program. Když mám delší volno, jezdím i do Alp," prozradila Jana, která zářila i díky své nové lásce.

Okatá brunetka nedávno přiznala vztah s generálním ředitelem fotbalové Slavie. Tak snad jí to tentokrát vydrží.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47