Ozzy Osbourne s manželkou cukruje na Havaji. Společně slaví neuvěřitelné výročí 40 společných let

 Celebrity 
25. srpna 2022 10:00 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Osbourneovi slaví 40 společných let romantikou na Havaji Depositphotos
Byl to pro ně velmi náročný rok. Vlastně hned několik za sebou. Slavný rocker se v posledních letech potýkal s různými zdravotními problémy, ale teď je zase zpátky v kondici a se svou manželkou cukruje na Havaji.

Ozzy a Sharon odletěli na Havaj v pátek, kde si konečně užijí trochu klidu. V červnu Ozzy musel podstoupit velmi důležitou operaci páteře a v minulých letech řešil jeden zdravotní problém za druhým. Teď už má konečně klid a může si užít na Havaji se svou ženou Sharon trochu romantiky.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Sharon Osbourne (@sharonosbourne)

Manželé totiž letos oslavili 40. výročí svatby a svoji neutuchající lásku ztvrdili i fotkou, na níž jsou zachyceni při polibku v bazénu na Havaji.

Přestože byl Ozzy po operaci a v rekonvalescenci, na čtyřicáté výročí svatby nezapomněl a na svůj instagramový účet dal před měsícem svatební fotku, ke které připsal strohé, ale krásné: "Dnes před 40 lety. Šťastné výročí, má lásko."

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne)

To Sharon se u příležitosti tak významného výročí rozepsala o poznání více. "Rok 2022 je pro mě výjimečným rokem. Je to 40 let manželství s mým miláčkem Ozzym. Poprvé jsme se potkali, když mi bylo 18, přes 52 let jsme byli přátelé, milenci, manželé, prarodiče a spřízněné duše. Vždy po boku toho druhého. Miluji tě Ozzy. Extrémně.“

A nutno dodat, že Sharon stála po boku známého rockového bouřliváka, i když to muselo být mnohokrát skutečně extrémně těžké. Ozzy totiž skoro celý svůj dospělý život nadměrně pil alkohol a bral drogy všeho druhu. To už nejméně od začátku sedmdesátých let. Pil denně, kouřil marihuanu, bral kokain a dokonce sám přiznal, že po dlouhé dva roky byl také denně na LSD. Dokonce jeho kolegové z kapely Black Sabbath, jejíž byl frontmanem, kdysi veřejně připustili, že i oni často pili a brali drogy, ale to, co dělal Ozzy, bylo podle nich nepředstavitelné. Dokonce ho označili za King Konga, protože by prý žádné jiné lidské tělo nevydrželo to, co vydrželo to Ozzyho. Ještě v devadesátých letech vyváděl pod vlivem drog a alkoholu Ozzy takové věci, které si samozřejmě ani následně nepamatoval, že mu mnohdy kromě ostudy hrozila i různá obvinění. A to všechno s ním Sharon překonala.

Až v roce 2013 Ozzy na veřejnosti přiznal, že se zbavil všech svých závislostí a je už rok a půl čistý. Zřejmě to souviselo s tím, že jeho tělo nakonec neprokázalo King Kongovy schopnosti a u Ozzyho se začaly objevovat různé nemoci, související s jeho divokým životním stylem, ať už jde o částečnou ztrátu sluchu, nebo Parkinsona. Sharon ale vždy stála za ním. Poznala ho jako osmnáctiletá v době, kdy byl Ozzy ještě ženatý se svou první ženou Thelmou, se kterou má dvě děti. Sám rocker později své první manželství označil za strašný omyl, napodruhé si ale zjevně vybral dobře. Sharon s ním všechno vydržela, později se stala navíc jeho manažerkou a porodila mu tři děti.

Poslední roky to s Ozzym díky jeho zdravotním problémům taky nebylo jednoduché, ale zdá se, že se stále zamilovanému páru blízká na lepší časy. Teď všechno doženou na Havaji, oslaví výročí a Ozzy se později konečně vydá na svoje několikrát odložené koncertní turné, v rámci kterého má dorazit i do Prahy. A radosti mají dost i v rodině. Synovi Jackovi se nedávno narodila čtvrtá dcera a Kelly Osbourne před několika týdny oznámila svoje první těhotenství.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum