Topmodelka Gisele Bündchen utekla od rodiny. O děti se musí starat její manžel, hvězda amerického fotbalu

 Celebrity 
05. září 2022 14:50 / Mirka Malá
  3
📷
2 fotografie v galerii
Slavná modelka utekla i od dětí Depositphotos
Je jednou z největších hvězd amerického fotbalu posledních mnoha let, teď je ale tátou na plný úvazek a co víc, jeho manželství s topmodelkou Gisele Bündchen je v troskách. Modelka doslova utekla od rodiny a Tomu Bradymu nechala i jejich děti.

Tom Brady před několika dny náhle zmizel ze svého fotbalového mužstva a všichni okamžitě začali spekulovat, co se děje. A teď je jasno. Gisele Bündchen zmizela jako pára nad hrncem z rodinného sídla v Tampě a podle dostupných informací odletěla do Kostariky.

A důvody? Tom Brady v lize amerického fotbalu měl končit už několikrát, nikdy to ale nesplnil. A Gisele už toho zkrátka měla dost a nelíbí se jí, že Tom upřednostňuje sport nad rodinou. A tak odešla z domu a nechala tam i jejich děti.

Tom Brady aktuálně tedy v lize nehraje a místo toho se stará o čtrnáctiletého syna Benjamina, devítiletou dceru Vivian a patnáctiletého syna Jacka, kterého má s herečkou Bridget Moynahan. A podle informací od jeho přátel je v pořádném šoku.

Jenomže v šoku byla zřejmě především sama Gisele Bündchen, když se Tom Brady ani ve svých pětačtyřiceti neodhodlal odejít do fotbalového důchodu. Jeho přátelé tvrdí, že mezi Gisele a Tomem proběhla série krvavých hádek, které měly za následek modelčin odchod od rodiny. A podle všeho se tihle dva zřejmě na stejné téma hádali už dříve, jen tentokrát to vypadá, že padla poslední kapka.

Quarterback týmu Buccaneers vynechal v srpnu celkem 11 dní tréninku, a když se ho zeptali, proč tak náhle zmizel, tak sám naznačil manželské problémy, když řekl: "Je to všechno osobní… Každý má jiné situace, se kterými se potýká. Všichni máme v životě opravdu jedinečné výzvy. Je mi 45 let, chlape. Děje se toho hodně."

Takže teď Tom Brady sotva stíhá nějaký ten trénink a musí se především věnovat dětem. To až dosud dělala Gisele, která doslova proseděla doma velkou část jejich manželství, zatímco on se věnoval svojí profesionální kariéře. V té ale rovněž mohla pokračovat i sama Gisele, jenomže se jí vzdala, aby se mohla věnovat dětem a svému manželovi udržovala dokonalé rodinné zázemí.

Už před dvěma roky dokonce v jednom televizním interview Tom Brady přiznal, že se Gisele nelíbí, že je pořád pryč a není zrovna dvakrát pevnou součástí rodiny. A také přiznal, že slavná modelka není v manželství šťastná. Přestože si domácí situace byl dobře vědom už řadu let, nic pro to evidentně ale neudělal.

Sama Gisele Bündchen pro změnu o svém manželství mluvila v jednom rozhovoru letos v květnu a řekla, že vztah dvou lidí není žádná pohádka, která se stane, nýbrž jde o pořádnou práci vztah udržet, aby fungoval. A také si postěžovala, že Tom Brady se soustředí hlavně na svůj fotbal, zatímco ona se zase soustředí na děti.

Dvaačtyřicetiletá topmodelka  přitom měla skvělou kariéru, kterou obětovala rodině. Od roku 2001 byla permanentně nejlépe placenou modelkou světa, v roce 2007 byla šestnáctou nejbohatší ženou v showbyznysu a časopis Forbes ji vyhlásil nejlépe vydělávající modelkou ještě v roce 2012.

S Tomem Bradym začala chodit v roce 2006, tedy rok poté, co dala kopačky Leonardu DiCapriovi, protože se jí už nelíbilo, jaký je to puberťák. V roce 2009 si Bradyho vzala během malého obřadu v Kalifornii. Od té doby se s ním stěhovala po různých místech Spojených států, podle toho, za jaký tým zrovna Brady hrál. Tampa, kde v současné době žijí, bude zjevně jejich poslední štace. Buď se manželství podaří dát zase dohromady, nebo tam Brady zůstane sám.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve