Jennifer Aniston strávila dovolenou na Bahamách hned se třemi muži najednou

 Celebrity 
31. července 2022 10:24 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jennifer vyrazila na dovolenou se starou dobrou partičkou Depositphotos
Jennifer Aniston je single a užívá si života, což je samozřejmě velmi dobře. A vůbec se nebojí zaletět si soukromým tryskáčem na Bahamy hned se třemi muži najednou.

Jennifer a její parta už je z exotické dovolené zase zpátky v Los Angeles, kam samozřejmě přiletěla opět soukromým letadlem. Na Bahamách trávila dovolenou ve společnosti hned tří slavných mužů. Jasona Batemana, Jimmyho Kimmela a Seana Hayese. Zda by některý z nich mohl být jejím novým přítelem, o tom se vůbec nespekuluje.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Spíš se totiž jedná o starou partičku, která spolu na dovolenou, tehdy to byla zimní dovča v Aspenu, vyrazila už před pětadvaceti lety. S hercem Jasonem Batemanem se Jennifer kamarádí už od dob, kdy jim bylo něco málo přes dvacet.

Slavný televizní moderátor Jimmy Kimmel je starým dobrým kamarádem obou herců, a dokonce společně často tráví i víkendy, respektive spíš single Jennifer tráví víkendy v rodinách svých kamarádů. A do třetice Sean Hayes má úspěšný podcast a společně se svými slavnějšími kamarády tvoří zbytek této pozoruhodné partičky.

Společná dovolená téhle čtveřice tedy není žádnou překvapivou, nebo dokonce skandální záležitostí. Kimmel například odjel na nový rok s Jennifer na její oblíbenou zimní dovolenou do Mexika. V roce 2019, tedy před covidem, zase dovolenkovala Jennifer s jeho manželkou Molly a také s manželkou Jasona Batemana Amandou. Zkrátka je to dobrá parta a přátelství mezi nimi je letité.

Nevypadá to tedy, že by pro dvakrát vdanou Jennifer byl na obzoru nějaký nový muž. Nejprve jí nevyšlo manželství s Bradem Pittem a ani s dalším hercem Justinem Therouxem. Sama herečka připustila, že už ani žádného prince na bílém koni nehledá a že dokáže být ve svém životě šťastná i bez muže na jejím gauči. Je známou milovnicí psů, které má tak trochu místo dětí, po kterých nikdy dvakrát netoužila.

Pravdou ale je, že v posledních letech jí tak trochu stagnovala práce. Točila poměrně málo a navíc žádný z filmů z posledních let se nějak výrazněji neprosadil. V minulosti byli její fanoušci zvyklí na to, že každý film, ve kterém hrála, stál prostě za to.

Vypadá to ale, že Jennifer se znovu pracovně nadechuje a dost možná za to může i úspěšná televizní minisérie The Morning Show, kterou čeká podle posledních informací pro velký úspěch natáčení druhé řady. To ale není vůbec všechno. Jennifer má nasmlouvanou celou řadu filmů, a dokonce i jeden vlastní projekt.

S Adamem Sandlerem už dokončila natáčení volného pokračování snímku Murder Mystery, film se ale nejspíš do kin letos už nedostane. Naopak před sebou má Jennifer Aniston natáčení filmu Hail Mary, ve kterém hraje bývalou účastnici soutěže krásy, v současnosti nicméně velmi úspěšnou sportovní manažerku. S režisérkou Sophie Goddard pak Jennifer připravuje vlastní projekt, kromě toho, že má jít o komedii, o něm ale není známo vůbec nic. Může tedy trvat dokonce několik let, než se film vůbec dostane do kin.

Zdá se totiž, že Jennifer Aniston si práci dobře dávkuje, aby taky během roku měla dostatek času na své oblíbené dovolené u moře. Třeba svoje fanoušky překvapí, s kým vyrazí na další dovolenou. To by měla být její oblíbená mexická lokace, kam pravidelně jezdívá hned po novém roce. Fandové se ale na žádné fotky v bikinách těšit nemohou. I na fotky z Baham byla Jennifer skoupá a na svém instagramovém účtu zveřejnila jen jednu velmi cudnou fotografii.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít