Heidi Klum výjimečně ukázala všechny čtyři děti. Společně si užívají dovolenou

 Celebrity 
29. července 2022 09:17 / Mirka Malá
  9
📷
2 fotografie v galerii
Heidi Klum se s dětmi moc často neukazuje Depositphotos
Topmodelka Heidi Klum je známá hned pro několik věcí. Jednak prakticky nestárne a pak má zálibu v těch nesprávných mužích. Těch v jejím životě bylo hned několik, a Heidi je tak čtyřnásobnou maminkou.

S dětmi se ale moc neukazuje, skoro by se dalo říct, že od té doby, co před čtyřmi lety začala randit s o 17 let mladším kytaristou německé skupiny Tokio Hotel Tomem Kaulitzem. Těhle dvou je od té doby doslova plný Instagram.

Teď ale v čase dovolených udělala Heidi výjimku a nechala se se svými čtyřmi dětmi nafotit na pláži. Fotku sice umístila na svůj Instagram, k fotografii ale vůbec nic nenapsala.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Heidi Klum (@heidiklum)

 

Ani jednomu z dětí  ale bohužel není vidět do tváře. Pravděpodobně tak Heidi záměrně svoje děti chránila před nechtěnou publicitou. Jedině její osmnáctiletá dcera Leni je totiž začínající modelkou, ostatní děti se ale na veřejnosti nijak neobjevují. Jsou to především synové Henri, kterému je šestnáct let a patnáctiletý Johan. Dvanáctiletá Lou je ze čtyř sourozenců nejmladší.

Všechny děti samozřejmě nemají stejného otce. Rok po rozvodu se stylistou Ricem Pipinou se v roce 2003 Heidi zamilovala do Flavia Briatoreho, který byl mimo jiné výkonným ředitelem týmu Formule 1 Renault a samozřejmě o dost starší. Chodila s ním taky Naomi Campbell. V prosinci téhož roku Heidi oznámila, že je těhotná, ale Briatoremu se nějaké závazky nelíbily, a s Heidi se rozešel.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Heidi Klum (@heidiklum)

 

Ta ale nelenila a zamilovala se do zpěváka Seala. Dcera Leni se narodila v květnu 2004 v New Yorku a Seal byl dokonce u porodu. Leni je také jediným dítětem Heidi Klum se světlou pletí.

Ještě téhož roku se Klum a Seal zasnoubili v prosinci a vzali se v květnu 2005. Spolu mají tří děti. Henriho, Johana a Lou. A byla to obrovská láska. Heidi přijala i Sealovo příjmení Samuel a slavný zpěvák adoptoval její dceru Leni. Každý rok oblétaly svět fotografie, z obnovování jejich manželského slibu, které tihle dva obvykle tvořili na nějaké romantické pláži. Romantika ale vydržela jen sedm let, po kterých Heidi v roce 2012 požádala o rozvod a vrátila se ke svému rodnému jménu.

A pak to Heidi Klum opravdu rozjela. Od podané žádosti o rozvod stihla chodit se svým bodyguardem Martinem Kirstenem, to bylo mezi roky 2012 a 2014. Pak si začala s obchodníkem s uměním, samozřejmě taky mladším, Vito Schnabelem, což jí vydrželo do roku 2017.

O rok později přiznala Heidi svůj vztah s kytaristou Tokio Hotel Tomem Kaulitzem, se kterým se také později zasnoubila. A nakonec si ho také v zimě 2019 vzala. Fakt, že je už třikrát vdaná a tentokrát navíc za dost mladšího muže, jí vrásky nedělá. Jak sama jednou v interview řekla, byla vychovávána velmi svobodně, a tak se v životě obvykle za nic nestydí a dělá to, co je pro ni přirozené.

Autorský článek, další zdroj: Hello

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod