Victoria Beckham si na karaoke utrhla ostudu při písni od Spice Girls. Zpěv jí doopravdy pořád nejde

 Celebrity 
25. července 2022 13:30 / Mirka Malá
  2
📷
1 fotografie v galerii
Victoria Beckham na karaoke potvrdila, že zpívat opravdu neumí Depositphotos
Victoria Beckham byla odjakživa považována za nejslabší zpěvačku v nejslavnější dívčí skupině Spice Girls. Přestože s touhle kapelou už roky nechce mít nic společného, o to překvapivější bylo, že si dala karaoke na jeden ze slavných hitů skupiny.

Jenomže Victoria kouskem videa z karaoke, které David Beckham umístil na svůj instagramový účet, jenom přesvědčila o tom, že zpívat skutečně neumí. Nejen že většinu času ve skutečnosti ani nezpívala, když už nakonec nějaký hlas vydala, bylo to hodně falešné. Stačí se jen pořádně do videa zaposlouchat a všimne si toho každý.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený David Beckham (@davidbeckham)

 

Co lze Victorii pochválit, je choreografie, kterou ani za ty dlouhé roky nezapomněla. Přitom písnička pochází z druhé desky Spice Girls s názvem Spiceworld, která vyšla v roce 1997 a jako singl vyšel hit Stop o rok později.

David Beckham se sice krátkým videem z Victoriina karaoke chlubil, ta ale rozhodně musela udělat velikánskou výjimku, aby se alespoň snažila zpívat před veřejností nějakou písničku Spice Girls. Za Victorií jsou totiž na videu vidět tancující lidé, ale je velmi dobře známo, že Posh Spice, jak je Victorie přezdívána, se skupinou nechce mít už dlouhá desetiletí nic společného.

A proč má vlastně Victoria ke Spice Girls takový odpor? Nebyla vlastně ani první, kdo kapelu opustil. Tou byla na konci května roku 1998 Geri Halliwell a tehdy se povídalo, že to bylo kvůli sporům s Mel B. Spice Girls pak ještě vydaly jednu desku a bylo po všem.

Comeback Spice Girls se konal v roce 2007 a to v plné sestavě, tedy i s Victorií Beckham. Kapela se dala dohromady zejména z toho důvodu, že za světové turné každá z členek dostala 10 milionů liber. Victoria na koncertech nikdy nezpívala žádný sólový part, místo toho se pouze předváděla na pódiu v módních figurách. Všech pět členek se taky objevilo pohromadě na zahájení letních olympijských her v Londýně v roce 2012, kde zazpívaly koláž největších hitů. Už tehdy se mluvilo o tom, že Victoria se účastnit nechtěla. Ale nakonec jí organizátoři slíbili, že ji během slavnostního zahájení přivedou mezi přední britské módní tvůrce.

A to bylo naposledy, kdy se Victoria Beckham objevila v sestavě Spice Girls. Na dalším comebackovém turné v roce 2019 už chyběla. Tehdy toho byly plné noviny. Nikdo ji zkrátka nepřemluvil. V současné době se uvažuje o dalším tour, ale už dopředu je jasné, že pokud proběhne, stane se tak opět bez Victorie Beckham.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod