Manželství prince Harryho skončí tragicky, tvrdí zaměstnankyně královského paláce

 Celebrity 
24. července 2022 07:49 / Mirka Malá
  44
📷
2 fotografie v galerii
Meghan je jako manželka prince Harryho slavnější, než by kdy byla jako herečka Depositphotos
Kniha novináře Tom Bowera o Harrym a Meghan odhaluje řadu tajemství, která se dosud na veřejnost nedostala. Zaobírá se také otázkou, jak manželství prince Harryho a bývalé herečky Meghan vlastně dopadne.

Předpověď to není zrovna dvakrát příznivá. Faktem je, že Harryho už manželství s Meghan stálo vztahy s vlastní rodinou, výhody člena královské rodiny a v neposlední řadě i stěhování do Ameriky. A to není málo na to se domnívat, že je princ Harry tak trochu pod pantoflem.

A co zjistil autor knížky s názvem Revenge? Například informaci, že Lady Susan Hussey, která byla dvorní dámou královny Alžběty II. po dlouhá desetiletí, během oběda s několika divadelními manažery měsíce před svatbou Harryho s Meghan předpověděla, že toto manželství skončí tragicky.

Možná to zní trochu divně, proč královnina dvorní dáma zrovna obědvala s nějakými divadelníky. To vše se totiž odehrálo v době, kdy královský palác hledal způsoby, jak Meghan Markle přirozeně začlenit do rodiny a zajistit jí příjemné podmínky. Tou dobou se totiž pracovalo i s variantou, že by se Meghan jako herečka mohla stát členkou souboru britského Národního divadla.

Lady Susan Hussey proto přímo mezi divadelními manažery pro Meghan hledala ty správné možnosti. Její snažení ale bylo samozřejmě zbytečné. A tehdy podle toho, co Tom Bower píše ve své knize, Lady Hussey doslova řekla: "Všechno to skončí slzami. Pamatujte si má slova."

Její snaha ale byla marná a když tehdy Lady Hussey navštívila Meghan v Nottingham Cottage, kde před svatbou s Harrym bydlela, Meghan její snahy o zajištění herecké kariéry v Národním divadle údajně odmítla s tím, že si nenechá Buckinghamským palácem diktovat, co má nebo nemá dělat.

Je tato předpověď reálná? A co bude po případném rozpadu manželství s princem Harrym? Bude vůbec možné, aby se po tom všem vrátil do královské rodiny, v podstatě s celosvětovou ostudou? Zatím vypadá vše růžové a Meghan s Harrym oslavili letos čtvrté výročí svatby, Tragický konec jejich manželství ale nepředpovídá jen Lady Hussey, takže je možné, že vše je jen otázkou času.

 Kniha Toma Bowena popisuje Meghan i v dalších situacích, které se skutečně staly. Například její chování při natáčení jisté reklamy. Její nároky byly opravdu absurdní a velmi rozmazlené. Hotelový pokoj se jí nelíbil a chtěla přestěhovat do luxusnějšího. Tam se jí zase nelíbila květinová výzdoba pokoje a ani další vymoženosti, které tam pro ni připravili. Požadovala například hotelový župan a pantofle od značky Dior. Čaj, který jí přinesli, byl ze špatné směsi a veganský džus byl teplý.

Ani samotné natáčení televizní reklamy nebyla pro produkci žádná procházka růžovou zahradou. Meghan se nelíbil scénář, šaty, barva rtěnky, prostě nic. Vše se muselo pořád dokola předělávat, protože ona neustále prosazovala svoje požadavky. I to vypovídá hodně o její skutečné povaze.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve