Kate Moss už nevydržela mlčet: Znám pravdu o Johnnym Deppovi. Ze schodů mě nikdy neskopl

 Celebrity 
25. července 2022 11:22 / Mirka Malá
  7
📷
2 fotografie v galerii
Kate Moss také v květnu svědčila v Deppův prospěch u soudu Depositphotos
Supermodelka Kate Moss se k tématu Johnny Depp versus Amber Heard doposud veřejně nevyjadřovala. Ostatně velmi podobně to udělaly mnohé z jeho dávných přítelkyň, například Winona Ryder. Kate Moss se ale nyní rozhodla říct pravdu.

Finální soudní bitvu s exmanželkou Amber Heard má Johnny Depp úspěšně za sebou a i když Amber straší, že podá novou žalobu, je to právě slavný herec, kdo má svoji reputaci zpátky. A tak se pomalu tu a tam objeví i interview s některou z jeho ‚‚bývalek", která konečně o svém vztahu s Deppem něco řekne.

Nedávno tak udělala právě Winona Ryder, která byla Deppovou velkou láskou. V rozhovoru ho popsala jako laskavého člověka a tvrdila, že si vůbec nedovede představit, že by herec ženám dělal takové strašné věci, jaké popisovala Amber Heard.

Nakonec ale promluvila i Kate Moss, která s Deppem randila čtyři roky mezi lety 1994 až 1998. V podcastu Desert Island Discs rázně popřela letitou fámu o tom, jak ji Johnny Depp shodil ze schodů. "Znám pravdu o Johnnym Deppovi. Nikdy mě neskopl ze schodů. Musela jsem říct pravdu," řekla modelka v podcastu. A pokračovala: "Neexistuje nikdo, kdo by se o mě opravdu dokázal postarat. Johnny to chvíli dělal. Věřila jsem tomu, co řekl. A to je také to, co mi chybělo, když jsem odešla. Opravdu jsem přišla o názor někoho, komu jsem mohla věřit. Noční můra. Roky a roky pláče."

Zřejmě spolu skutečně neměli špatný vztah, protože asi tři roky po jejich rozchodu se pro časopis Hello rozpovídal i sám Depp, který jinak skoro nikdy svoje soukromí nekomentoval. "Byl jsem tak hloupý, protože jsme toho v našem vztahu měli tolik. Jsem ten, kdo musí převzít zodpovědnost za to, co se stalo. Bylo těžké se s tím vyrovnat, nechal jsem svou práci překážet našemu vztahu a neudělal jsem to, co jsem udělat měl. Věnovat jí pozornost. Celá ta věc byla šílená, protože jsem se nikdy neměl tak rozčilovat nad tím, co lidé říkají o mé práci. Samozřejmě, že bych se měl starat o své filmy, ale když se vrátím domů, měl bych to zkusit nechat za sebou. Nemohl jsem to udělat a bylo hrozné s tím žít. Věřte mi, občas jsem úplný blázen," řekl tehdy Depp.

Depp měl v životě hned několik velmi slavných přítelkyň. Ani jedna z nich, nikdy ani nenaznačila, že by měl nějaké sklony k násilí.

Málokdo už dnes ví, že Depp byl ženatý už ve dvaceti letech, když si vzal Lori Ann Allison. Ta byla o šest let starší a pracovala jako umělecká maskérka a dodnes je považována za člověka, který rozjel jeho hereckou kariéru. Rozvedli se ale po dvou letech. Pak se na chvíli zamiloval do herečky Sherilyn Fenn a v roce 1989 začal chodit s Jennifer Grey, ta se s ním ale po devíti měsících rozešla.

A pak potkal Winonu Ryder. Tehdy tvořili nejsledovanější pár Hollywoodu, ale vydrželo to jen čtyři roky, nicméně Winona o něm dodnes mluví velmi hezky. Než začal žít s Kate Moss, užíval si pár měsíců s herečkou Ellen Barkin. Když se s Kate v roce 1998 rozešli, začal se scházet s francouzskou herečkou Vanessou Paradis, to randění trvalo 14 let, během kterých se jim narodily dvě děti. Vše alespoň navenek vypadalo dobře, dokud se neobjevila Amber Heard, která pravděpodobně také byla důvodem jeho rozchodu s Vanessou.

Autorský článek, další zdroj: Hello

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47