Shawn Mendes je na tom psychicky špatně. V ohrožení je i jeho pražský koncert

 Celebrity 
29. července 2022 07:31 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Shawn Mendes zrušil celé koncertní turné Depositphotos
Shawn Mendes měl v Praze zazpívat už loni v dubnu, kvůli koronaviru byl ale jeho koncert přesunut nakonec až na červen 2023. A teď je v ohrožení i tento termín, protože zpěvák má psychické problémy a ruší všechny koncerty.

Mendes zrušil kvůli psychickým problémům už několik koncertů před několika týdny, s jeho psychickým zdravím to ale zjevně nevypadá vůbec dobře. Proto zpěvák vydal prohlášení, ve kterém ruší celé svoje koncertní turné.

"Jak víte, musel jsem odložit několik posledních vystoupení v uplynulých týdnech, protože jsem nebyl úplně připraven na daň, kterou si vyžádal návrat na cestu. Začal jsem toto turné nadšený, že se po dlouhé přestávce kvůli pandemii konečně vrátím k živému hraní, ale realita je taková, že jsem nebyl vůbec připraven na to, jak těžké turné bude po této době," napsal mimo jiné Mendes na svůj instagramový účet.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Shawn Mendes (@shawnmendes)

 

Třiadvacetiletý zpěvák po konzultaci s lékaři nakonec dospěl k rozhodnutí, že turné raději zruší a bude se věnovat svému mentálnímu zdraví, aby se mohl vrátit psychicky silnější. Jestliže ale ruší celé koncertní turné, pak to znamená, že léčení zřejmě potrvá dlouhé měsíce.

V ohrožení je tak skutečně i pražský koncert, protože zrušené turné mělo trvat až do srpna příštího roku, tedy včetně Mendesova vystoupení v Praze. Fanoušci, respektive fanynky, se tak svého idolu s největší pravděpodobnosti opět nedočkají.

Není ani jasné, jakými psychickými problémy Shawn Mendes trpí. Mluvil o nich ale sám už letos v dubnu, kdy se fanouškům svěřil, že je pro něj těžké říkat o sobě pravdu. "Obávám se, že pokud lidé budou znát a vědět pravdu, budou si o mně méně myslet. Možná je budu nudit, takže v těch chvílích, kdy se cítím špatně, se buď předvedu, nebo se schovám,“ napsal tehdy online.

Shawn Mendes je v současnosti velice slavný zpěvák, který má mnoho fanoušků a zejména fanynek po celém světě. Jako Kanaďan se prosadil zejména díky sociálním sítím, kam umisťoval coververze oblíbených hitů od jiných hudebníků. Díky tomu si ho všimli v jedné nahrávací společnosti a už v patnácti letech se stal nejmladším umělcem vůbec, jehož hit se umístil vysoko v americké hitparádě.

Odtud také možná pramení jeho současné psychické potíže, které potkaly v minulosti prakticky všechny teenagerovské hvězdy, ať už to byla Britney Spears nebo Justin Bieber a celá řada dalších zpěváků a herců, kteří svoje kariéry odstartovali příliš brzy.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít