Kate Hudson ukázala svoji nejmladší dceru na společné dovolené. Všechny její tři děti mají jiného otce

 Celebrity 
31. července 2022 11:45 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kate Hudson vyrazila na dovolenou do Itálie jen s malou dcerkou Depositphotos
Herečka Kate Hudson není slavná jen pro své herecké umění. Je také dcerou legendární Goldie Hawn. Byla sice vdaná jen jednou, ale má tři děti se třemi různými muži.

Nejmladším potomkem Kate Hudson je tříletá Rani Rose Splash, se kterou se Kate nechala vyfotit na dovolené, kterou tráví na italské Ischii. A je to opravdu čistě dámská jízda, protože herečka po Evropě cestuje jen se svou malou dcerkou.

Malá Rani má poměrně složité jméno. Celým jménem je totiž Rani Rose Hudson Fujikawa. Právě s hudebníkem Dannym Fujikawou začala Kate randit v roce 2016 a narodila se jim malá Rani. Loni v září se pár sice zasnoubil, svatba je zřejmě ale v nedohlednu. Podezřelý je sám o sobě i fakt, že evropskou dovolenou si Kate Hudson užívá jen s malou dcerkou.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Kate Hudson (@katehudson)

 

Fujikawa není žádný známý hudebník. Kdysi to sice s jeho kariérou vypadalo nadějně, když se svým bratrem Michaelem založil kapelu Chief, ta se ale nakonec rozpadla a Danny Fujikawa začal zkoušet jiné projekty. S žádným ale nějakou větší díru do světa neudělal. S Kate se Danny znal už zhruba patnáct let předtím, než spolu nakonec začali chodit. Fujikawa prý patří k rodinným přátelům. Kate se údajně kamarádila s jeho nevlastními sestrami.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Kate Hudson (@katehudson)

 

Fujikawa je už třetím tatínkem v životě Kate Hudson. S herečkou, která kdysi přiznala, že se neobejde mez meditace, kterou praktikuje 20 minut ráno a pak rovněž 20 minut odpoledne, to možná nebude zrovna jednoduché.

Každopádně Kate se provdala za frontmana rockové kapely Black Crowes Chrise Robinsona už v roce 2000 a o čtyři roky později mu porodila syna Rydera Russella Robinsona, kterému je dnes už osmnáct, a proto možná už ani nechce s mámou jezdit na dovolenou. Kate s kapelou svého manžela dokonce jezdila na koncertní turné, konec manželství ale přišel docela brzy. V roce 2006 se rozešli a herečka podala žádost o rozvod. Rozchod to ale nebyl nijak problematický.

Na začátku roku 2010 začala Kate Hudson chodit s ještě slavnějším muzikantem. Byl to frontman skupiny Muse Matt Bellamy. O rok později se spolu dokonce zasnoubili a v červenci téhož roku se jim narodil syn Bingham Hawn Bellamy. A zase všechno vypadalo růžově. Jenomže to vydrželo jen do prosince 2014, kdy se pár rozešel a samozřejmě zrušil i zasnoubení.

A pak už na scénu přišel další muzikant. Danny Fujikawa. Na svoje první rande s ním Kate Hudson vyrazila v prosinci roku 2016 a v dubnu 2018 už světu oznamovala, že je s Fujikawou těhotná. Rani Rose se narodila v říjnu toho roku a letos na podzim tedy oslaví svoje čtvrté narozeniny.

Proč je ale Kate Hudson na dovolené jen s malou dcerkou sama a kde je Danny Fujikawa, o tom zprávy nejsou. Zlí jazykové mohou proto klidně začít počítat. S prvním manželem Chrisem Robinsonem vydržela Kate šest let, se snoubencem Mattem Bellamym dokonce jen čtyři roky. S Dannym Fujikawou začala chodit před šesti lety, takže možná už zase nastal čas na nějaký rozchod.

Kate Hudson v posledních letech ani moc nepracovala, většinu času jí zřejmě zabraly vztahy a rodičovské povinnosti. Občas natočila nějaký film, který se zrovna nestal žádným velkým kasovním trhákem. Letos ale pracuje hned na dvou filmech. Tím prvním je snímek Shiver, ve kterém se potká i s Donem Johnsonem. Druhým filmem je pak skvěle obsazený snímek Glass Onion: A Knives Out Mystery, ve kterém Kate Hudson hraje s Ethanem Hawkem, Danielem Craigem či Edwardem Nortonem.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve