Nejsou šaty jako šaty! Pod tyhle kousky si nesmíte zapomenout vzít kalhotky!

 Celebrity 
08. října 2014 15:35 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Hlavně nebýt naostro! Foto: Archiv vipstory.cz
Na zahraničních módních molech už jsme na ledacos zvyklí. Ta česká nám naopak přijdou, že jsou stále ještě trochu úzkoprsá. Ne však slavnostní módní přehlídka českých návrhářů Petra Kaloudy a Lukáše Macháčka, která se ke konci týdne uskutečnila v Praze.

Modely byly o to víc okouzlující, když je předváděla dvanáctka našich nejkrásnějších dívek a opravdu to stálo za to. I když se v mnohém jednalo o dlouhé, místy extravagantní, róby, v těch nejintimnějších partiích, které se obvykle snažíme schovat kusem látky, tady látka chyběla! Ačkoliv je čím dál atraktivnější nebrat si pod odvážné šaty spodní prádlo, v tomto případě je vyloženě nutností! Přirovnali bychom to například k situaci, kdybyste si třeba vzala jenom jednu náušnici.

Slavnostním galavečerem, kde ukázala kalhotky například Veronika Procházková, Tereza Budková, Eliška Bučková nebo Tereza Fajksová vyvrcholily osvětové dny s podtitulem ”Alzheimerova choroba – Nejste na to sami” v Praze, Brně a Ústí nad Labem. Přestože ona zákeřná choroba způsobuje postupné zapomínání, na tento večer budou pánové ještě dlouho vzpomínat...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47