Před dvěma lety si Pavla Vitázková vymodlila v Řecku miminko. Teď se modlí, aby už měla klid.

 Celebrity 
02. srpna 2014 05:24 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Pavla vyrazila s holkama k moři Foto: Karolína Hájková pro CK IRÍNY Tours
Herečka z Cest domů Pavla Vitázková jezdí pravidelně už čtyři roky v doprovodu Ivy Kubelkové, Kamily Špráchalové a Venduly Křížové na dovolenou do Řecka a samozřejmě na ni neopomněly jet ani letos. „Jak říkala první rok Iva, že jsme se krásně našly, že jsme tu už někdy musely být třeba jako bohyně. Je to mezi nebem a zemí a je to báječný,” libovala si Špráchalová na další dovolené u moře.

A nelze opomenout, že na jedné z návštěv krásného Řecka si Vitázková s holkama v kostele doslova vymodlila miminko, které si tolik přála. „Šly jsme do pravoslavného kostela, vyslovily jsme tam přání, aby k Pavle přišlo miminko,” prozradila tehdy Kubelková a nakonec se tak opravdu stalo a Pavla dostala ”pod stromeček” dceru Barborku.

Nyní už si však přeje maximálně odpočinek, protože jí malé dítě dává zabrat. „Je to neuvěřitelný relax po téměř osmi měsících doma u mimina. Zažívám znovu věci, které už skoro neznám – kávička, moře, možnost se nalíčit, nebýt neustále mezi plínami. Je to úplný zázrak,” svěřila se nadšeně herečka a my ji můžeme uklidnit, že ty věci znovu přijdou k ní, za takových zhruba osmnáct let...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47