Tohle už Dáda Patrasová hodně přehnala!

 Celebrity 
14. července 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dáda Patrasová svého muže přes svou sokyni hodně zesměšnila! ShowPix
Letos oslavila 61. narozeniny, ale chová se občas jako puberťačka. Avantýry a rodinnou krizí řeší přes média. A neváhá do nich vypustit i ne zrovna lichotivá slova o manželovi Felixi Slováčkovi i jeho milence. Řeč je pochopitelně o Dádě Patrasové.

Milenku svého věčně nevěrného muže, nemůže Dáda Patrasová vystát. Felix prý žije dál s Patrasovou v jejich vile a dokonce spolu mají pořád sex!

Malířku Lucii Gelemovou chce údajně, alespoň podle slov zpěvačky a herečky, opustit. „Manžel mi v pondělí řekl, že čeká, až se ho pustí, dává tomu prý čas, tak do konce léta." sdělila Patrasová Blesku. Zřejmě po noci strávené sexem?

Pěkná slova o své sokyni rozhodně nemá. A neváhá vypustit z úst ani hodně ostrou kritiku, která však rozhodně nelichotí ani jejímu manželovi. Na Gelemové nenechala niť suchou!

 „Napadají mě slova jako příživnictví, parazitování vydírání a gerontofilie," prozradila Patrasová. 

Felix Slováček se pro změnu nepřímo vyjádřil o své manželce jako o "alkoholičce". I když to řekl přímo. „Už by se tihle dva měli přestat napadat přes média a měli by se začít chovat jako dospělí. Ne jako puberťáci. Vždyť je to vážně už hodně trapné," dodala jejich společná, dlouholetá kamarádka. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008