Nový objev Honzy Musila? Nabrnknul si dalšího zajíčka?

 Celebrity 
03. dubna 2015 04:57 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Honza Musil s novým o 21 let mladším objevem, Jakubem facebook
Moderátor Honza Musil, který jak jeden z prvních známých osobností vyšel na světlo světa se svou odlišnou sexuální orientací je zase zamilovaný. Ale asi nepoučitelný. Jak se zdá, nabrnknul si zase dalšího zajíčka. A mohl by to klidně být jeho syn!

Musil se před časem rozešel s mladým, tehdy osmnáctiletým urostlým blonďákem Patrikem Pumprem, který o sobě říkal, že je fotograf. Před tím si moderátor prošel nejméně třemi vážnými vztahy, které vždy vydržely zhruba čtyř roky.

„Honza se asi fakt zamiloval. Tím jeho objevem je zpěvák Jakub Hübner, který zpívá nějakou maličkou roli v muzikálu Fantom opery a taky je po rozchodu, co vím,“ prozradila VIPStory.cz Musilova známá.

Na facebooku se totiž objevily fotky obou mužů i s náležitým komentářem, z nichž snad každý vytuší, že mezi oběma je víc, než jen kamarádství. Jenomže, vydrží Musilovi tenhle vztah. Přeci jen zásadní generační rozdíl. I když jsou oba z prostředí šoubyznysu, neznamená to, že to musí klapat.

„Honza tak, jak se rychle zamiluje, dokáže ze dne na den tomu druhému říct – sorry, nechci v tom dál pokračovat. Třeba ale víc dozrál. Už má přeci jen něco za sebou,“ dodala kamarádka, která ho roky zná.

Musil byl kdysi také ženatý a má dvě už dospělé dcery. Ty si zatím s každým z partnerů svého tatínka dobře rozuměly. Ani s novým objevem Musila mít tedy jistě problém nebudou a třeba vznikne jedna velká, šťastná rodinka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve