Je zpěvák Ricky Martin stalker? V Portoriku dostal soudní zákaz přiblížení a kauzu se snaží ututlat

 Celebrity 
04. července 2022 11:16 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ricky Martin dostal soudní zákaz, kauza je obestřena tajemstvím Depositphotos
Slavný zpěvák Ricky Martin zřejmě ve svém rodném Portoriku dělal nepěkné věci. Jinak by mu tamní soud určitě nevystavil soudní zákaz přiblížení. Martin se snaží vše ututlat, portorická média ale stejně zjistila alespoň dílčí informace.

Soudní zákaz potvrdil soud v pátek, úředníci ale Martina v jeho domě zatím nezastihli. Ricky Martin žije ve svém rodném Portoriku, v luxusním sídle ve městě Dorado, a ke kauze se nevyjádřil ani se nechtěl nějak veřejně bránit.

Promluvil akorát jeho právní zástupce, který pro magazín People řekl, že "obvinění proti Rickymu Martinovi, která vedou k soudnímu zákazu, jsou zcela nepravdivá a vykonstruovaná. Jsme velmi přesvědčeni, že až se v této záležitosti objeví pravdivá fakta, náš klient Ricky Martin bude plně ospravedlněn."

Problém ale je, že zpěvákův zástupce žádná pravdivá fakta nesdělil, sám Ricky Martin mlčí a vyjadřovat se moc nechtějí ani portorické úřady. Takže o co může jít?

Portorický policejní mluvčí uvedl, že příkaz byl podán na základě zákona o domácím násilí v Portoriku. Místní noviny nicméně přišly s informací, že Martin a nejmenovaný muž spolu údajně chodili sedm měsíců. Podle všeho se ale rozešli před dvěma měsíci, ale Martin se prý s rozchodem nechtěl smířit, neznámého muže obtěžoval a nejméně třikrát byl viděn u jeho domu. Muž se bojí o svou bezpečnost. Zda ale došlo na nějaké fyzické násilí, není jasné.

Podle soudního zákazu nesmí Ricky Martin muže kontaktovat jakýmkoliv způsobem, tedy ani pomocí telefonu nebo zpráv. Zajímavé je také to, že žádost o soudní zákaz nešla přes portorickou policii, ale rovnou na soud, takže je možné, že se jedná o nějakou vlivnou osobu.

Celá kauza nabírá na zajímavosti i z toho důvodu, že Ricky Martin roku 2017 vstoupil do manželství s výtvarným umělcem Jwanem Yosefem, se kterým dokonce vychovává čtyři adoptivní syny. Přestože byl soudní zákaz vydán i na základě zákona o domácím násilí, má se všeobecně za to, že mužem, který o soudní ochranu žádal, není Martinův manžel.

V tuto chvíli není ani jasné, zda je jejich manželství stále ještě funkční. Každopádně padesátiletý Ricky Martin, vlastním jménem Enrique Martin Morales, nebude zjevně žádný andílek.

Autorský článek, další zdroje: People, Page Six

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve