Jennifer Lopez se opět zasnoubila s Benem Affleckem. Vstupuje tak po dvaceti letech do stejné řeky

 Celebrity 
10. dubna 2022 06:47 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jennifer a Ben na začátku vztahu a dnes... Depositphotos
Sice se říká, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, Jennifer Lopez se toho ale vůbec nebojí. A tak se už podruhé zasnoubila s Benem Affleckem. První zasnoubení se přitom odehrálo už v roce 2002.

Dvaapadesátiletá Lopez se ukázala s o tři roky mladším Affleckem na červeném koberci i se svým zásnubním prstenem a posléze byla s prstýnkem na ruce viděna i na nákupech se svou čtrnáctiletou dcerou Emme.

Zásnuby po dvaceti letech

Přesně tak dlouhý čas totiž uběhl od chvíle, kdy ji Ben Affleck požádal o ruku poprvé. S Jennifer začal chodit v roce 2002 a ještě téhož roku ji daroval zásnubní prsten. Byl to 6,1karátový růžový diamant od Harryho Winstona. Masivní prsten údajně tehdy stál 2,5 milionu dolarů, píše New York Post na své Page Six.

Svatba se tehdy měla konat do roka a do dne, ale pár ji nakonec odložil kvůli neúměrnému zájmu fanoušků a médií. Tehdy se totiž tomuto prominentnímu páru dostávalo stejné pozornosti jako o něco později vztahu Brada Pitta a Angeliny Jolie.

Zda to ale skutečně byl ten hlavní důvod, je těžké říct. Faktem totiž je, že Lopez odvolala zasnoubení na začátku roku 2004 a v červnu téhož roku se provdala za zpěváka Marca Anthonyho. Páru se v roce 2008 narodila dvojčata Max a Emme.

O další rok později se Affleck oženil s herečkou Jennifer Garner, se kterou má tři děti. I kvůli jeho alkoholismu se ale nakonec rozvedli, stejně jako Jennifer Lopez s Marcem Anthonym. Ta pak chodila s Alexem Rodriguezem a Affleck zase s herečkou Anou De Armas.

Jen co se ale Lopez s Rodriguezem rozešla, zazvonil u jejích dveří Affleck a od té doby jsou spolu. Dokonce si pořídili i luxusní sídlo v Bel Air. Snad se jim tedy ta svatba do roka a do dne tentokrát podaří.

Zdroj: Page Six, People

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008