Herečka Sabina Laurinová oslavila kulatiny. Domácí párty plánuje s dcerou Valentýnou, která slaví hned za několik dní

 Celebrity 
09. dubna 2022 12:04 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Oblíbená herečka se těší na nejlepší léta svého života TV Prima
Mezi jejich narozeninami je jen dvacet dní a navíc obě letos slaví kulatiny. Herečka Sabina Laurinová ale nejprve svoje padesátiny oslavila na place s kolegy.

Pod záminkou toho, že se musí něco upravit na jejím kostýmu, ji režisér seriálu ZOO Jaromír Polišenský odvolal z placu, aby se mohly předaly dary. A tak byla Sabina Laurinová upřímně překvapená. "Říká to každý, že to nečekal, ale já jsem opravdu netušila, co se chystá. Vždy je divné, když se mají lidi někam z placu hromadně přesunout, to je tak trošku podezřelé. Najednou se všichni přesunuli, nebo se někdo schovával, abych ho nezahlédla. Ale v ten okamžik mě to opravdu nenapadlo. Pak jsem vyšla ven a bylo,“ přiznává herečka s úsměvem.

Kulatiny zanedlouho slaví i její dcera Valentýna

Sabina si proto nechá oslavu svých kulatin až na později a spojí ji s oslavou své dcery Valentýny, kterou má s rockerem Josefem Vojtkem. "No v rodině to trochu oslavíme. Dcera Vája je 28. dubna, a tak si to doma hezky vyměníme. Mně už není ,cet‘ a dceři Váje už za pár těch ,cet‘ bude,“ prozradila herečka. Její dceři totiž bude rovných dvacet let.

Mezi gratulanty na place samozřejmě nechyběla ani seriálová kolegyně Jana Švandová. Obě se znají opravdu velmi dlouho. "Když jsem se poznala s Janou, bylo mi asi dvacet. Hrály jsme spolu ve hře Tango. To bych chtěla říct!“ upozornila Laurinová.

"Sába je člověk, který je v životě šťastný. Má skvělé děti, má práci, je krásná, zdravá, tak ať jí to co nejdéle vydrží. Tak možná tohle bych jí přála,” vyslovila pak nahlas své přání Jana Švandová.

A co na to číslo 50 říká sama Sabina Laurinová? "Začínají mi nejlepší léta!“ řekla herečka, která tak tím jen potvrdila slova svojí kamarádky o tom, že je člověkem, který je v životě šťastný a stále zůstává pozitivní.

Zdroj: TV Prima

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum