Tori Spelling: „Byla jsem na něj naštvaná, přitom on mě miloval,“ vzpomíná herečka na Luka Perryho (†52)

 Celebrity 
06. dubna 2022 15:11 / Ema Maxová
  2
📷
2 fotografie v galerii
Tori a Luke se znali z natáčení seriálu Beverly Hills 90210. Přátelství jim vydrželo celý život Depositphotos
Hollywoodský herec, který se zapsal do srdcí žen a dívek především svou rolí Dylana McKaye v Beverly Hills 90210, podlehl následkům mozkové mrtvice před třemi lety, v březnu 2019. Na Luka Perryho, představitele Dylana, v osobních příspěvcích dodnes často vzpomínají někteří jeho kolegové. Kamarádka a seriálová kolegyně Tori Spellingová se deníku Today nedávno svěřila s dojemnou vzpomínkou.

Už jsou to tři roky, kdy charismatický herec Luke Perry, který se ve skutečnosti se jmenoval Coy Luther Perry III., podlehl následkům mrtvice. Ostatní herci a kolegové ze seriálu Beverly Hills na něj často a rádi vzpomínají. Nedávno svět šokovala herečka Tori Spellingová, která v rozhovoru pro Today přiznala, že ji Perry miloval.

Z dělníka, který pokládal asfalt, se stal idol dívek a žen

Zajímavé je, že se Perry před slavnou rolí Dylana McKaye v seriálu Beverly Hills 90210, živil jako dělník. Pokládal asfalt na parkovištích.

Další zásadní věc, která mohla změnit historii celého seriálu je skutečnost, že tvůrci postavu Dylana v seriálu původně vůbec nechtěli. Producent Aaron Spelling z ní byl ovšem tak nadšený, že trval na tom, aby Dylan zůstal. Postavu představili v epizodě, kterou odvysílali 11. října 1990, na Lukovy 24. narozeniny. Perry byl tehdy třetím nejstarším z hlavních hrdinů. 

Utajovaná láska z Beverly Hills 90210?

Donna a Dylan v seriálu pár nikdy netvořili, v reálu tomu ale možná mnoho nechybělo. Tímto přiznáním doslova šokovala herečka Tori Spellingová, která v rozhovoru pro deník Today prozradila, že k románku s pohledným kolegou nedošlo jenom proto, že byla mladá… a hloupá. S Dylanem měli k sobě prý hodně blízko, až do incidentu, po kterém Tori s Perrym určitou dobu nemluvila. Toho dodnes lituje.

Když herečce bylo devatenáct, randila s mladíkem, jenž se k ní choval velice hrubě, a verbálně ji napadal i na veřejnosti. To se ovšem ani trochu nezamlouvalo Lukovi. „Luke ho nenáviděl a byl velmi ochranářský,“ líčila v rozhovoru pro Today představitelka Donny, která si své panenství, tedy jenom v seriálu, zachovávala ze svých přátel nejdéle.

„Byla jsem na něj naštvaná, místo toho, abych si uvědomila, že mě ten kluk miloval. Vždyť se kvůli mně chtěl i poprat,“ dojala se herečka. Později se ale samozřejmě usmířili, ona mu byla naopak vděčná, že se jí zastal. Po zbytek jeho života zůstali velice blízkými přáteli. Spellingová dokonce uvedla, že Perry byl pro ni mužem, na kterého se mohla obrátit i v těch nejtěžších časech.

„Byl jsi prvním klukem, díky kterému jsem cítila svou hodnotu jako člověk, jako žena i jako komička,“ napsala na sociální síť 11. října, tedy v den, kdy by Perry oslavil čtyřiapadesáté narozeniny. „Byl jsi můj přítel a velký bratr,“ zdůraznila dojemně.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling)

 

I ostatní kolegové ze seriálu na něj často vzpomínají. „Bratře od jiné matky. Krásné narozeniny,“ napsal Ian Ziering, známý svou rolí Steva Sanderse, ke společné fotografii s dalšími herci, když slavil Perry narozeniny.

Shannen Dohertyová, která v seriálu ztvárnila Dylanovu lásku Brandu Walshovou, jež momentálně bojuje s rakovinou ve čtvrtém stadiu, také čas od času sdílí do svých příběhů Perryho snímek na památku. Jennie Garthová 11. října, kdy se Luke Perry narodil sdílela černobílou fotografii a připojila k ní dojemnou větičku: „Chybíš mi, příteli.“

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennie (@jenniegarth)

 

Luke Perry nesnášel nálepku idola a nelíbilo se mu ani to, že nemá žádné soukromí. Mezi svými hereckými kolegy i režiséry byl Perry oblíbený a byl považován za vzor skromnosti a pokory. Jeho sláva mu nikdy nestoupla do hlavy, byl opravdový profesionál.

Letos v říjnu by sympatický herec oslavil své 56. narozeniny, osud tomu však chtěl jinak. Nezapomenutelný drsňák zemřel předčasně 4. března 2019 a zanechal po sobě dvě děti, dceru Sophii a syna Jacka.

Zdroj: Today.com, People.com, Instagram.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod