ŠOK! Herec Štěpnička "obhajuje" trest pro svou matku, pro kterou chtěli kolegové smrt!

 Celebrity 
26. dubna 2017 18:40 / Lukáš Bauer
  4
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Štěpnička výrokem o trestu pro svou matku mnohé šokoval! Archiv ČT
Vypadá to jako špatný aprýlový žert, ale zřejmě je to pravda! Herec Jiří Štěpnička v podstatě jinými slovy řekl, že "schvaluje trest", který kdysi dostala jeho matka, přední česká herečka Jiřina Štěpničková za pokus o útěk z republiky!

Jiří Štěpnička v  dokumentu České televize Neobyčejné životy prohlásil, že jeho matka porušila zákony. 

„Nebral jsem to jako křivdu. Moje máma se pokusila o nelegální přechod hranic. Tehdy lidově demokratické republiky. A já zákony uznávám. Myslím, že se mají dodržovat a ne obcházet,“ řekl Jiří Štěpnička. 

Šokoval tak mnoho kolegů, ale i diváků. Ti označili herce za hlupáka. „Pan Štěpnička je zřejmě hlupák, který si neumí představit, čím musela jeho matka projít. A je mu jedno, že kvůli tomu vyrůstal v děcáku? To ji opravdu tak nenáviděl?," ptala se jedna z divaček .

„Máma byla členkou Vinohradského divadla a z toho se stalo Armádní divadlo. A když se pokusila o nelegální přechod státních hranic, byla vojanda a proto byla souzena za velezradu. Proto dostala tak vysoký trest. Odseděla si deset let a byla omilostněná při amnestii, když nastupoval Novotný,“dodal v dokumentu Štěpnička

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít