Michal David navazuje na úspěch svého loňského alba a vydává před Vánoci další ploužáky

 Celebrity 
12. prosince 2021 08:36 / Mirka Malá
  3
📷
1 fotografie v galerii
Michal David v pořadu Face To Face Face To Face (Stream.cz)
Zpěvák, skladatel a hudebník Michal David navazuje na úspěch svého loňského alba a vydává jeho pokračování Moje zapomenuté ploužáky 2. Ty se před Vánoci budou zcela určitě skvěle prodávat.

K natáčení druhé řady pomalých písní, ke kterým má blízký vztah a které neprávem zůstaly ve stínu jeho velkých hitů, se Michal David rozhodl na základě ohromného zájmu svých fanoušků. Rozhodně měl z čeho vybírat. "Když jsem dělal první výběr do jedničky, vytipoval jsem zhruba 60 ploužáků. Jsou to většinou písně, které vyšly na LP deskách a posléze i na cédéčkách, ale nestaly se z nich takové ty úhlavní hity. A tak mi bylo líto je nechat v zapomnění,“ vysvětluje David.

Chybět nebudou ani duety s různými zpěvačkami

Mezi bonusy tentokrát Michal David zařadil také duety s různými zpěvačkami. "Rád bych upozornil na cover písně To je naše věc s Ivetou Bartošovou. Také píseň s Marikou Šoposkou Spěch z filmu Decibely lásky je určitě velmi líbivý doják. Ploužáků jsem napsal hodně, chtěly je hlavně holky. Prvním velkým hitem byla píseň Nenapovídej z roku 1981, pomalé písně vždy byly součástí mé tvorby," dodal.

Michal David by určitě nějaké ty ploužáky zazpíval svým fanouškům i živě, ale bohužel protikoronavirová opatření koncertům stále příliš nepřejí. Na letošní podzim měl naplánované turné po sportovních halách, ale všechny koncerty nakonec musel David přeložit na jaro příštího roku. A netají se tím, že pokud bude dvojka jeho ploužáků rovněž tak úspěšná jako jednička, má v zásobě dostatek hitů i na třetí desku pomalých písniček. Dále čtěte: George Clooney prozradil, proč odmítl kšeft za 35 milionů dolarů za jeden den práce.

Zdroj: Warner Music.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít