Miliardářka Rihanna vydělá o Vánocích další miliony. Opět to ale nebude za muziku

 Celebrity 
09. prosince 2021 13:11 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rihanna je v posledních letech lepší byznysmankou než zpěvačkou Shutterstock
Rihanna je dolarovou miliardářkou, a to nejzajímavější na tom je, že svoje miliardy rozhodně nevydělala muzikou, nýbrž v módním byznysu. A teď ještě vydělá další miliony na svém novém parfému.

S tím Rihanna přišla pár týdnů před Vánoci, a má tak jistotu, že se právě její parfém objeví pod mnoha vánočními stromečky po celém světě. Dosud se totiž dal koupit jen on-line, navíc nákup byl možný jen v některých částech světa, nyní je k sehnání i v Evropě.

Voní jako nebe na Zemi

To se teprve uvidí, myslí si to ale přinejmenším řada beauty blogerek po celém světě. Vůně, o které můžeme jen doufat, že voní přesně tak, má tóny magnólie, pižma, mandarinky, borůvky a bulharské růže. "To je věc, kterou miluji nejvíc. Je to zážitek, je to vzpomínka zapouzdřená do vůně. Jedna vůně, nikdy na to nezapomenete," řekla Rihanna ke svému parfému.

Pokud taky chcete vonět jako nebe na Zemi, hlavně si to nespleťte. Rihanna totiž v minulosti spojila jméno s řadou jiných parfémů, zejména pak s parfémem Kilian, ale také s levnými vůněmi typu Reb´l Fleur.

Zpěvaččin nový parfém hledejte pod názvem Fenty Parfum, protože bude součástí její kosmetické řady Fenty Beauty. Dále čtěte: George Clooney prozradil, proč odmítl kšeft za 35 milionů dolarů za jeden den práce.

Zdroj: Popsugar.

Témata: Rihanna, parfém, Vánoce
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47