Smrt v rodině Věry Špinarové. Obrovská bolest!

 Celebrity 
28. ledna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Věra Špinarová to v životě neměla jednoduché! archiv V. Špinarové
Hlas má jako zvon, na jevišti z ní tryská energie, je to "herdeg baba" z Ostravy... a přitom je Věra Špinarová hodně křehká duše, do které by to nikdo neřekl. S Petrou Janů čtyřikrát vyprodaly pražskou Lucernu, udělaly na třicítku koncertů a nakonec jí to před koncem roku letos položilo. Dostala silnou virózu, ale to není to, co jí v životě trápí nejvíc.

Věra Špinarová není tak energická, jak by se mohlo zdát. Vyučila se jako chemička prádelen a čistíren, ale už tehdy začala zpívat. A začalo se jí dařit. Jako zpěvačka zaujala okamžitě svým nenapodobitelným sytým hlasem i temperamentním a vitálním vystupováním na pódiu. Na její koncerty se začaly stát fronty.

První manželství s Ivo Pavlíkem, který nyní žije s Heidi Janků, nevyšlo. Druhé manželství formálně trvalo šestnáct let, ale samotný vztah se zpěvákem Víťou Vávrou, bouřlivákem a idolem ženských srdcí, byl podstatně kratší. Věra žila v Ostravě, on v Praze a ani jeden se nechtěl svého zázemí, rodiny a přátel, vzdát. Několikrát se rozešli a pak zase sešli, ale po letech odloučení jejich manželství nakonec ztratilo smysl. Věra nikdy nebyla dlouho sama. Dnes žije na chalupě kousek od Ostravy s mladším partnerem. Má kolem sebe ráda své blízké. Navštěvují ji přátelé, syn s rodinou. Krásný vztah má se svou vnučkou Johankou. Žije poklidný život.

Málokdo ale ví, že v sobě nosí velkou bolest kvůli ztrátě, která ji zasáhla před 27 lety, kdy o Vánocích roku 1980 prožila její rodina velkou tragédii. Na pražském Smíchově tehdy jejího bratra někdo brutálně napadl a zbil. Nakonec v nemocnici na následky zranění zemřel. Okolnosti jeho smrti nikdy nebyly objasněny. Pro celou rodinu to bylo neštěstí, které se Věra a její nejbližší snažili společně překlenout, ale prázdno zůstalo. Věra na bratra dodnes vzpomíná s dojetím, a jak sama říká, jeho záhadné úmrtí je pro ni nejbolestnější okamžik jejího života a stále se s tím nedokázala smířit. Neví, kdo ho zbil a proč musel tak mladý zemřít.

"S tím se prostě nikdy nevyrovnám," říká Špinarová, pro kterou hnacím motorem je hlavně její práce.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008