Kopřivová a Jágr se rozešli. Takhle se slavný hokejista k bývalé tanečnici vyjádřil!

 Celebrity 
16. června 2019 06:37 / Ema Maxová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Jaromír a Veronika již netvoří pár Instagram
Vztah Veroniky Kopřivové a Jaromíra Jágra už je minulostí. Sedmačtyřicetiletý hokejista potvrdil rozchod s osmadvacetiletou Veronikou Kopřivovou. Oba se pak k rozchodu vyjádřili na sociálních sítích.

Hokejová legenda Jaromír Jágr je po třech letech zase volný! Potvrdil to na svém Instagramu, jelikož jeho expartnerka Veronika Kopřivová se začala objevovat s jinými.

O tom, že jsou Veronika a Jarda od sebe se spekulovalo už nějakou dobu. Poslední kapkou byla Veroničina nedávná dovolená, kterou strávila v obležení svalnatých dvojčat Miroslava a Martina Dubovických. Ačkoliv pár o svém soukromí veřejně nemluví, hokejová legenda šla nakonec s pravdou ven. O Veronice se Jarda vyjádřil jen v dobrém.

 „Dnes jsem oznámil, že JÁ a VERONIKA nejsme už delší dobu pár. Ano, mrzi to, ale co mě mrzelo víc, je, jak byla Veronika po většinu vztahu některými lidmi neprávem kritizovaná. Nevyšlo nám to, ale upřímně musim říci - DĚKUJI, byla jsi SUPER,“ napsal Jágr na svůj Instagram.

Netrvalo dlouho a i sama Verča se k věci vyjádřila na svých sociálních sítích. „S Jaromírem už nějakou dobu netvoříme pár a nežijeme spolu. Rozhodla jsem se jít vlastní cestou. Neventilovali jsme to, protože jsme měli povinnosti a práci a potřebovali čas, abychom se se situací mohli v klidu, bez tlaku a pozornosti médií, vyrovnat,“ napsala Veronika.

„Chtěla bych touto cestou zastavit kolotoč spekulací, který se rozjíždí,“ uvedla dále s tím, že většina z nich je úplně smyšlená. Vztah s bývalým bronzovým Mužem roku Miroslavem Dubovickým tak nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. S Jágrem se však podle podle všeho rozešli v dobrém. „Každý z nás už má svůj život, ale vycházíme spolu a vzájemně se respektujeme,“ doplnila v příspěvku, který prý bude jejím jediným vyjádřením k rozchodu a za nedlouho bude smazán. Celé vyjádření Veroniky i Jaromíra naleznete v naší fotogalerii.

Mužem, který se nyní točí kolem Veroniky, je model a třetí ze soutěže Muž roku 2016 Mirek Dubovický (27), který je o dvacet let mladší než Jágr. Ten na na dotaz, jestli s Kopřivovou opravdu chodí, odpověděl webu eXtra.cz pouze: „Zeptejte se Verči." Tak se nechme překvapit, pravda jistě brzy vyplave na povrch... (Dále čtěte: Jágr neví co s penězi? Koupil v Praze byt za šílenou cenu!).
 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47