Podařilo se Zounarovi zhubnout jak plánoval a ožení se letos konečně?

 Celebrity 
02. června 2021 17:09 / René Černý
  0
📷
9 fotografií v galerii
Podařilo se Martinu Zounarovi zhubnout jak plánoval? Se souhlasem M. Zounara
Diváci ho znají hlavně ze seriálů a filmů, ale on je také poměrně zásadně divadelním hercem. Na prknech, která znamenají svět, se pohybuje přes třicet let a zvláště v posledních letech si to užívá. Kočovný život umělců s sebou ale nese nepravidelnou stravu a stres, což se podepsalo i na postavě Martina Zounara. Letos se však rozhodl, že půjde do sebe.

Martin Zounar miluje jídlo a život, což se o něm ví. Nicméně sám si po roční pauze zapříčiněné covidovou pandemií řekl, že takhle už to dál nejde a že to tak nechce. Našel si výživového poradce a podařilo se mu dát dolů slušnou porcičku váhy. Tedy hlavně tuku.

"No, je to tak a mám radost, protože dole je už 12 kilogramů. Je to pecka. Nemám žádné koktejly, žádnou dietu, jím osmkrát až devětkrát denně a poslední moje večeře je opečené kuřecí prsíčko a k tomu si dám cottage nebo velkou bramboru s jogurtem v devět hodin večer. Celé je to i o tom, že dodržuju to, co mám nastavené, tedy že denně můžu mít maximálně do 6800 kilojoulů," svěřil se Zounar, hvězda divadelních komedií jako Dva nahatý chlapi, Osm eur na hodinu, nově připravované komedie s Filipem Blažkem Úvěr, nebo také chystané velké legrace O Vánocích budu gay.

"Já jen doufám, že se mi v tom fofru podrží tenhle systém udržet, protože dát dolů ta kila je dřina a nerad bych se vracel zpátky. Neříkám, že občas, ale občas nezhřeším, ale opravdu jen, když vím, že to můžu zase vykompenzovat," dodal Martin.

Ten byl asi dvanáct let hvězdou seriálu Ordinace v růžové zahradě, a přestože dnes už kultovní příběhy z lékařského prostředí končí, cosi nového se prý chystá.

"Nemůžu nic říkat, nic prozrazovat, ale... diváci se mají na co těšit. Ale těch plánů mám víc. Přes léto hrajeme s produkcí Jirky Turka právě Naháče a Osm eur, s jinou produkcí zase jezdíme už několik let Strašidlo cantervilské. To je taky velká věc, naprosto vyprodaná a skvělá. Doufám, že nám bude přát počasí," modlí se Martin Zounar.

Ten loni odložil svatbu s partnerkou Kateřinou, protože nechtěl mít kvůli covidovým omezením sňatek ve čtyřech lidech, v rouškách a podobně. Jak to bude letos, zatím neprozradil, nicméně je možné, že během června nebo července do toho praští.

"Uvidíme, čekáme... Pro oba je to první svatba, takže si to chceme užít. Jsem rád, že jsem potkal Kateřinu, člověka, který mi prostě rozsvítil život. Ona má dceru, já mám dceru z předchozího vztahu. Máme dva psy a máme se opravdu rádi. Těšíme se na sebe, máme spoustu plánů a musím říct, aniž bych to chtěl zakřiknout, že jsem prostě šťastnej," dodal herec, který, jak sám říká, našel smysl svého života poté, co v předchozích letech prošel složitým obdobím. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008