Vjely si přední české modelky do vlasů? Budete se divit!

 Celebrity 
13. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tyhle dvě české modelky si udělaly fotku, i když mnozí čekali možná i bitku! Shoproku Heureka
Simona Krainová a Andrea Verešová jsou přední české modelky a médii velmi sledované! Právě proto kdekdo čekal co bude, když se po Plese v Opeře, kde nastal spor mezi oběma kráskami, někde spolu objeví. Příležitost k tomu byla na akci Shoproku 2015. Nestalo se ale nic! Ba naopak - obě sokyně se spolu dokonce vyfotily!

Simona s Andreou sice nejsou kámošky, které by chodily na kafíčky, obídky nebo na kosmetiku spolu, či spolu nenakupují a ani nejezdí na dovolené, ovšem, když se někde spolu pracovně objeví, chovají se profesionálně.

Na vyhlášení nejlepšího e-shopu se míjely, ale zároveň se před tím pozdravily a pak se dokonce společně vyfotily. To ocenili nejen pozvaní hosté, ale třeba i moderátor večera, který byl herec Jiří Mádl.

"Jsou to kočky, moc jim to sluší," nechal se Mádl slyšet a sám asi nevěděl, co má od obou modelek čekat. Ale nestalo se nic šokujícího. Jediné, co mnohé šokovalo, byla róba Simony Krainové od návrhářky Ivany Mentlové, která tím, že si pod luxusní šaty nevzala podprsenku, všechny provokovala. Nejvíce pány. Těm bylo chvílemi hodně horko, ale přežili to!

A dalším šokem, leč příjemným, byl luxusní raut. Ten přichystal vítěz soutěže MasterChef - Roman Kotlář. Jedna vybraná dobrota vedle druhé.

A nakonec přišla řeč i na nákupy přes eshopy. To se jak Krainová, tak i Verešová rozpovídaly! Mají totiž bohaté zkušenosti!

„Na internetu nakupuju ráda a pravidelně, třeba doplňky stravy, které mám dlouhodobě vyzkoušené, Rejuvu a další vychytávky. Můj manžel zase nakupuje elektroniku, to jde trochu mimo mě. Naposledy jsem objednala svým synům stejné svetry s indiánem, je to teď jejich největší hit,“ prozradila Simona Krainová.

Taky Andrea Verešová, která nakupování miluje, se svěřila s tím, že sice nevynechá luxusní butiky u nás i v zahraničí, ale dost často zasedne doma k počítači a vybírá a vybírá. "Nakupování přes internet je pro mě velmi praktické. Nedávno jsem takhle vybrala synovi dárek i narozeninovou výzdobu. Vše z pohodlí domova," říká Verešová, která vzhledem ke své vytíženosti nejednou ocenila možnost snadného objednání zboží přes internet. Andrea si vybrala smaragdové šaty z atelieru Poner.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod