Gott a NoName? Takhle dopadl jejich nový song! Podívejte se na výsledek!

 Celebrity 
15. července 2017 02:30 / René Černý
  1
📷
2 fotografie v galerii
Spolupráci s NoName si Karel Gott nemohl vynachválit Archiv NoName
Karel Gott je v plné síle po všech zdravotních peripeticích. V pátek oslavil své už 78. narozeniny a má důvod k radosti. Do světa vypustil song, který společně nazpíval s kapelou NoName. A zdá se, že se opravdu povedl!

Kto dokáže? To není otázka, ale název songu, který Mistr s Igorem Timkem a jeho týmem z NoName udělali. 

„Říkal jsem si, tohle nesmíš propásnout a nechat si ujít spolupráci s No Name. Kdy jindy se ti podobná příležitost ještě naskytne...," řekl ke spolupráci zpěvák a oslavenec zároveň.

„A tak zápasím se sebou sám, už vím, kdo jsem, jsem, co poslouchám. Poslouchám touhy, sny, o kráse, neřesti, ať ten hlas pro všechny je lékem k bolesti. Že jsou hodnoty, které chránit mám, už téměř století, nikdo není sám,“ zpívá v songu Karel Gott.  [bomba] 

Gott také práskl, že jeho spolupráce s kapelou vznikla vlastně náhodou a dost netradičtě.  „Vlastně jen díky tomu, že mi kluci z NoName zpívali Včelku Máju na sedmdesátinách.Bylo to jedno z nejzajímavějších pojetí Včelky Máji. Měl jsem z toho velkou radost. Dodnes si pamatuju, že jsem říkal, že spolu musíme něco udělat. A to se splnilo,“ vysvětlil Karel Gott.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít