Gregorová promluvila: Jak to má s Táňou Kuchařovou a proč jí závidí?

 Celebrity 
11. července 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jak to mají mezi sebou tchýně Gregorová a snacha Gregor-Kuchařová? ShowPix
Jak to má herečka Hana Gregorová se svou snachou, bývalou Miss World Táňou Gregor Kuchařovou? A co a proč jí tolik závidí? Sama, dnes už bývalá principálka Divadla Radka Brzobohatého, které nedávno prodala, promluvila.

Dlouho se spekulovalo o velmi napjatých vztazích mezi ní a manželkou jejího syna Ondřeje Gregora Brzobohatého. Hovořilo se dokonce o nenávisti. Jak se ale zdá, všechno je jinak a zdá se, že vše je zalité sluncem. Přesto je tam ale prý jedna závist.

„Já ji mám velmi ráda a těším se z toho, že jsou s mým synem šťastní a funguje jim to. Mají společný humor, což je velmi důležité, a mají se rádi. Velmi se k sobě hodí, myslím si, že jsou momentálně jeden z nejkrásnějších a nejspokojenějších párů v showbyznysu,“ uvedla Gregorová pro slovenský časopis web Čas pre ženy.

Co tedy své snaše, světové krásce a jedné z nejkrásnějších Češek Gregorová tolik závidí? Sama má mladého přítele Ondřeje Koptíka, takže o co vlastně jde? 

„Táňa má úžasný metabolismus, může sníst, co chce, a stále je štíhlá. Je to až neuvěřitelné, a to jí závidím,“ doplnila s úsměvem tchýně Gregorová.

Zdá se, že v rodině Brzobohatých - Gregorů je vše v naprostém pořádku a paní máma je i ráda, že její syn má ženu, kterou miluje a dokonce jej i skvěle reprezentuje. Co víc si může herečka přát, než mít šťastnou a spokojenou rodinu?

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008