Známá česká herečka prožila v letadle pořádné drama!

 Celebrity 
13. července 2017 02:30 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Daniela Šinkorová prožila při návratu z Říma v letadle pořádné drama! Archiv D. Šinkorové
Velké drama prožily desítky lidí, kteří letěli začátkem týdne z Říma do Prahy. Tento let postihly nečekané technické problémy, kvůli kterým si dokonce cestující museli nasadit kyslíkové masky. Letadlo se tak vrátilo nouzově zpět na letiště do italské metropole. Mezi nimi byla i zpěvačka a herečka Daniela Šinkorová.

„Letadlo, s nímž jsem letěla z Říma, vzlétlo úplně v pořádku, bylo krásné počasí a po patnácti minutách, kdy jsme se dostali do té správné výšky a letušky začaly obsluhovat, se najednou ozval takový velmi hlasitý zvuk, troubení. Mužský hlas hlásil pohotovost a posádka nám přikázala si sednout,“ uvedla pro Expres.cz Šinkorová, která teď v létě bude hrát v limitovaném počtu představení Mamma Mia! na pražské Broadwayi.

„Posádka tedy bez jediného slova najednou zmizela, aby odtlačila vozík, a nikdo nic nevěděl. Po chvíli vypadly kyslíkové masky, takže jsme se zachovali podle instrukcí a nasadili si je. Žádná panika zatím nebyla, ale po pěti minutách už jsme byli nervózní, protože nám nikdo nic neřekl a cítili jsme spálený vzduch,“ pokračovala ve vyprávění zážitku z letu Šinkorová.

„Naštěstí se potom ozval kapitán, který řekl, že máme v kabině podtlak a nastaly technické potíže, kvůli čemuž budeme muset nouzově přistát. Za deset minut naštěstí hlásil, že jsme v bezpečné zóně, a krátce na to jsme přistáli," podotkla zpěvačka a herečka.

Naštěstí vše s letem dobře dopadlo, nikomu se nic nestalo. Jen Šinkorová, která měla vždy z létání respekt, bude mít asi ještě větší. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve