S návratem Michala Jančaříka na Novu to nebude tak jednoduché!

 Celebrity 
11. července 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michal Jančařík bojuje jako lev a na obrazovku se snad brzo vrátí! Nova
Všichni o tom mluví, moc se na to těší a těší se hlavně on. Ale s jeho návratem před kamery to asi nebude tak jednoduché. Řeč je o moderátorovi Michalu Jančaříkovi, který se stále léčí z ochrnutí a dalších zdravotních potíží, s nimiž přes rok bojuje.

„Vím, že se o tom přemýšlí, mluvilo se o září. Ale jestli to dopadne, to zatím nevím. Michalův stav je takový... ambivalentní,“ prozradil Blesku otec nováckého moderátora, který věří, že se vše povede.

„Už sama ta myšlenka a podpora kolegů je pro něj obrovská vzpruha. Jsem na něj pyšný, jak to zvládá,“ dodal Jančařík starší.

Jeho syn byl několik týdnů v kladrubském sanatoriu, nyní rehabilituje v Berouně. Cvičí, snaží se a pere se jak lev s tím, aby před kameru zase mohl. Na Nově na něj čekají a chtějí ho dát i na moderaci zpráv, třeba ve Snídani s Novou. Nicméně je otázka, zda jeho stav bude tak dobrý, aby to i na vozíku mohl zvládat.

Michalu Jančaříkovi byla loni diagnostikována polycystóza ledvin, kvůli které musel na transplantaci. Avšak praskla mu céva a vyplavená krev tlačila na míchu. To zapříčinilo to, že ochrnul a musí se učit znovu chodit. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47