Obrovská tragédie exmoderátora Medúzy a kolegy Richarda Krajča! Zemřelo mu dítě!

 Celebrity 
12. července 2017 04:05 / René Černý
  1
📷
2 fotografie v galerii
Aleš Juchelka prožívá nejhorší etapu svého života! archiv
Jednu z největších tragédii svého života prožívá bývalý kolega Richarda Krajča z hudebního pořadu Medúza Aleš Juchelka. Před pár měsíci mu totiž zemřelo dítě. Trpělo genetickou vadou. Sám otec to nese těžce, ale statečně, pomáhá mu víra v Boha.

Není nic horšího, než když rodičům odejde dítě. Aleš Juchelka, který roky tvořil tandem s Richardem Krajčem v Medúze, si tohle musel prožít. V dubnu mu zemřel syn Oliver. Bylo mu teprve 10 let!

„Ty jsi můj milovaný syn, v tobě jsem našel zalíbení," stojí na parte úryvek z Bible, a to vše vyzdobené postavičkami z dětských večerníčků. Poslední rozloučení se konalo v modlitebně Církve bratrské, jejíž je Juchelka členem. 

Malou náplastí na nesmírnou bolest mohou být další dvě děti, které mají s manželkou Terezou. 

„Náš Oliver je velmi vážně nemocný. Trpí genetickou vadou metabolismu zvanou mukopolysacharidóza typu IIIA, Sanfilippův syndrom. Je to vzácné střádavé onemocnění, kterým trpí pár jedinců v republice. Dozvěděli jsme se to v jeho skoro čtyřech letech. Do té doby se náš kluk vyvíjel normálně, jen byl abnormálně hyperaktivní, nespavý, nezvladatelný a extrémně běhavý," uvedl před časem Aleš Juchelka pro magazín Hnutí pro život.cz. 

Na videu pak dodal, že pacienti s toutou diágnózou se dožívají 14 let věku. Bohužel Bůh nedopřál malému Oliverovi ani tolik. Aleš i jeho žena, ač je to pro ně bolest a ztráta nesmírná, se snaží nést situaci statečně s vědomím, že spolu s lékaři udělali maximum, co udělat mohli.  

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím